lauantai 14. joulukuuta 2013

Orient ja ulostus.


Löysin kirppikseltä ison Finelin Orient-kattilan. Kuis sattuki, Vaapukka löysi Orientin ja mun piti tiätty matkia. Finelin punanen kulho löyty kans, vähä raappiintunu sisäpohjasta, mut käyttökelponen. Aiemmin ostetun lautasen kaveriks tuli nyt söpö kannu. Ko tehty salaatinkastikkeelle. Hinnat oli 7e, 1,50e ja 0,50e.

Tarttee viälä puhua noista erellisistä postauksista. Mulla oli tossa viikon verran paha blogiummetus. Millään en olis jaksanu lukkee muitten blogeja, vaikka yleens se on niin mukavaa. Bloggaaminen tökki, tuntu ettei oo mittään asiaa. Nyt ko sain ulostettua sen arvonnan ja uuren blogin, olo helpottu huamattavasti. Nehän ne siälä oli blogisualta tukkimasa.

7 kommenttia:

 1. Ihan mahtavaa, että ummetus haihtui. Olisi ankeaa, jos menisi kokonaan tukkoon. Tänne pitää aina rynnätä, kun hoksaan, että uusi postaus on ulostettu.

  VastaaPoista
 2. Kyllä sun pitää hoitaa sitä ummetusta..muuten meitillä on ikävää!
  Noh..onhan se välillä minullakin tuntuu ettei oo pitään kirjoitettavaa mistä joku olis edes pikkasen kiinnostunut..vaikka minulle vähään tyytyväisenä ihmisenä pienikin on iso ilo.

  VastaaPoista
 3. Joku ummetus on minuakin vaivannut, kun ei ole tullut kirjoiteltua. Lukenut olen sentään. Meillä kyllä tietsikkakin oli pari päivää ihan jumissa. Luultiin sen jo vetelevän viimeisiään, mutta taas toimii.
  Pääasia kuitenkin on, että Sinä sait ummetuksesi paranemaan, sillä ilman Rynttyliisan kotkotuksia elämä olisi huomattavasti paljon köyhempää. Kiva kun jaksat blokata :)

  VastaaPoista
 4. Oi, tuo punainen on kyllä ehkä kauniimpi kuin mun sininen. Halvalla löysit! :)

  VastaaPoista
 5. Joo, halpa oli! Tosin ei taida olla ihan käyttökuntoinen sisältä.

  VastaaPoista
 6. Onneks siun ummetus helpotti, oi se kauheeta jos ihan umpeen menisit:)))
  Ihanan joulunpunaset nuo löytämäsi kattila ja kulho.

  VastaaPoista
 7. No hyvä että tulppa irtosi :)

  VastaaPoista