maanantai 23. joulukuuta 2013

Tilannepäivitys.


Ko syäräkki täytyy, ni mää söin. Täsä ruuan päälle sit jälkiruoaks mää juan teetä, syän suklaata ja bloggaan teille tilannepäivityksen. Jouluruoat on kondiksesa, vintti ja kellari puunattu (yläkuvasa äSsän huane, ei tartte ennää kompastella leluihin), keskikerros tyän alla.

Taas näitä turhia ennen ja jälkeen -kuvia. 
Ei täsä se paskasuus näy.
Mulla on tapana laittaa aina joulusiivouksesa uusi saippua vessaan. Mulla kävi tuuri, voitin Mutkutin arpajaisisa saippuaa. Uusi kahvisaippua komeilee pytysäns, hyvä saippua, ei kuivata käsiä. Keittiösä on huavutettu saippua, sillä lähtee hianosti noki käsistä!

Uuninpuhristusaine sai vaikuttaa tuntikausia, ei silti lähteny lika. Otin käyttöön Universal stonen. Kuvasa näkkee eron, luukun alaosan oon jo putsannu. Ja täysin myrkyttömästi. Mahtava aine!

Roskaa on tullu kerättyä nurkista jo jätesäkillinen. Nyt viälä imurointi ja lattioitten pesu. Sit vaan joulutuukia pöyrille ja vaikka viälä kuusiki sisälle. Tosin toi yks huane varmaan tarttis raivata imuroitavaan kuntoon...


7 kommenttia:

 1. Jaahas, nyt tiedän millä siis saa joulun jälkeen kaikki roiskeet irti :)

  VastaaPoista
 2. Roiskeet? Millai te mahratte sitä joulua oikeen juhlia... :-D

  VastaaPoista
 3. No jos te vaikka sovitte, ettei kukaan mee sinne yhteen huoneeseen koko jouluna?
  Iloista ja leppoisaa joulua!

  VastaaPoista
 4. On niin siistiä jo, hmmmm....paitsi tuo yksi huone, mutta sen tosiaan voi pitää sellaisena huoneena, johon kaikki yliimääräinen kiikutetaan. Joulun jälkeen tuodaan sitten taas omille paikoilleen. Ovi vaan visusti kiinni joulun ajaksi =D

  VastaaPoista
 5. Ei, kyl se on jo siivottu, niin ko muutki huaneet. Kyl on mukavaa ko on siistiä.

  VastaaPoista
 6. Ihan ku olis omaan kottiinsa tullu kun ton viimeisen näin. Mua ei ennen muinoin hotsittanu ollenkaan mikään huushollaus. Nyt haaveilen, että hyvä haltia taikoisi perheen pariksi päiväksi pois, että saisin ihan vaan siivota rauhassa..

  VastaaPoista
 7. Mun hyvä haltiamiäs taikoi ittensä ja mukulat mummolaan. Kyl oli niin mukavaa siivota. :-)

  VastaaPoista