lauantai 23. helmikuuta 2013

Roskistakkeja.

Kävin eilen penkomasa roskiksia. Se on aina samanlaista. Ärsyttää ko ihmiset ei ossaa lajitella ja kiärrättää, ja jännittää ko voi löytää jottain hauskaa. Siälä oli taas jätesäkillinen pahvia. Jos jaksaa kerätä jätesäkillisen, ni luulis jaksavan viärä sen kartonkikeräykseen. Uusia huanekaluja ei ollu ilmestyny, mut saman vanha lastulevysänky jousipatjoinens loju erelleen siälä lumesa. Seki olis varmasti samalla vaivalla viäty kaatopaikalle.


Taas oli joku heittäny hyviä vaatteita roskiin. Dyykkasin äSsälle ens talveks mustan hupullisen tekoturkin. Mun miälestä ihan priimakunnosa. Ens talvesta seuraavana se voiki sit lämmitellä retliinisä tekoturkisa. Lisäks otin äSsälle pari tuulitakkia ja varsataulun, jonka joku on kauniisti itte maalannu. Nii juu ja kokkoo 34 olevat kaunoluistimet.

Huanoja kuvia mulla tännään(kin).
Dyykkaamisesa on huanoo se, että tullee raahattua kotio semmosia tavaroita joita ei kirppiksellä tulis vilkastuakkaan. Niin ko esim. toi retliini tekoturkki. Mut koska se ei oo ihan mun makkuuni, mää taatusti tuunaan sen ja sitte se onki kiva ja paljo persoonallisempi. Hmm, ehkä nappien vaihto ja kutomalla värikkäät resorit...?

4 kommenttia:

 1. Minuakin harmittaa miten hyvää tavaraa taloyhtiön roskikseen on välillä laitettu. :) Katoksessa saisi olla, joku hylly, mistä hyväkuntoiset tavarat voisi poimia omaan käyttöön (olisivat niin paremmin esillä). :)

  Hieno takki ja hevoskuva! :) Ja hyvä tuuri, että löytyi luistimet! :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä! Mie en jaksa käsittää tätä kuinka ihmiset heittää hyvää tavaraa roskiin, kai niillä on liikaa rahaa.
  Hienoja löytöjä teitkin, ja turkista tulee taitavissa käsissäsi varmasti uusi.

  Vuosia sitten kun vielä pienet kylien omat kaatopaikat oli olemassa, löysimme kaatsilta vanhan astiakaapin joka oli viskattu sinne astioineen, itku pääsi, kun Arabian Fasaani astiasto ja paljon kristalleja oli tuhansina kappaleina. Yhden vadin palat keräsin ja liimasin kotona kasaan, laitoin sen seinälle, nii ja tietysti sen astiakaapinkin otimme.

  VastaaPoista
 3. Me ajettiin eilen yhden tyhjän omakotitalon ohi jossa oli täysinäinen roskalava pihassa, ihan tien lähellä...olis kyllä tehny mieli mennä kurkkaamaan, mut ei kehdannu kuitenkaan kun oli toisen pihassa, vaik talo olikin tyhjä :)
  Kyllä mäkin olen jotain roskiksilta löytänyt.

  VastaaPoista
 4. Onni, että sää ne pelastit. Ihan liian hyväkuntoisia roskikseen. Koskahan ihmiset oppii viemään kierrätykseen sellaisen mikä toiselle on vielä onni. Meillä on kyllä niin monta ihanaa roskislöytöä, ettei pitäisi natkuttaa :D Mutta kun niitä kaikkia hyviä ei tule pelastettua.

  VastaaPoista