lauantai 16. marraskuuta 2013

Kädentaitomessut 2013.

HelmaHelmi.

Miniloma Kädentaitomessuille oli mukava. Tiptap-tätin kans maleksittiin messuosastojen väleissä ja katteltiin mitä kaikkee nättiä löytyy. Miäleen jäi parhaiten kuvisaki näkyvät HelmaHelmin virkkaukset ja Niinuskan kiärrätyskankaiset mekot ja veskat, ihania!

Niinuska.

Sitä mitä mää menin ostamaan, ei löytyny. Tarttee sit tilata netistä niitä pehmolelujen silmiä. Ostin pualikkaan muikkukukon ja klasien pesunestettä. Koruhallissa kualasin taas kaikenlaisia hopeasepän välineitä, mut turha niitä olis ostaa ko en mittää kerkii tekemään.

Sar-Machine.

Tänä vuannaki löyty yks kaveri joka oli messuilla töisä, muuten oli aika vähän tuttuja. Yhtä taiteilijamummoo siältä ettein, mut ei näkyny.

House of Simone.

Messujen jälkeen mentiin Tampereen keskustaan syämään voileivät ja sit viälä kahville. Ja mää ajoin kaupunkilla! Ehkä mää viälä senki opin. Nyt jaksaa taas mukuloita ens viikon.

Kahvila Valo.

10 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta päivältä. Yhtä hyvää sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Hauska lukea muidenkin juttuja messuista :) Hyvä, että oli kivaa!

  VastaaPoista
 3. Niitä silmiä etin meijänkin messuilta..vinkkaa jos hyvän nettokaupan löydät.

  VastaaPoista
 4. Tampereen keskusta on aika kamala paikka ajaa. Mut jos ei oo kiire niin ei haittaa vaikka vähän eksyy ja joutuu kiertään kun vastaan tulee pelkkiä ykssuuntasia. Ei siä vissiin oikeen päde sekään ettei kolmion takaa sais syöksähtää toisen eteen. :D

  VastaaPoista
 5. Tommonen vapaapäivä on varmasti ihana. Ihastuin tuohon virkattuun kassiin.

  VastaaPoista
 6. Hauskaa, kun sait sentään puolikkaan muikkukukon ja lasinpesunesteen, käsityötähän nekin on :D
  Meijänki mies ajeli tuossa syyskuussa Tampereen keskustassa ja mie olin karjanlukijana ;) Ihan osattiin perille, mut ei siitä hämeentietä viitti usein ajella, kun ruuvit tippuu autosta siinä röykkyytyksessä.

  VastaaPoista
 7. siis olin tietysti katTanlukijana, pitäs lukee mitä kirjottaa, ennenku julkasee ;D

  VastaaPoista
 8. kartanlukijana, nyt ei tuu mitään tästä kirjoituksesta, pitää lopettaa...

  VastaaPoista
 9. Ei ku jatka vaan, Emilie. Hauska noita on lukkee. Mut juu, hämeenkatua määki välttelen. :-)

  VastaaPoista
 10. Jos sää ajelit Tampereella ja tulit kotiin ilman peltivaurioita niin hyvin voit sanoa osaavasi ajaa keskustassa. Siellähän on kaistojakin ihan valittavaksi asti :D

  VastaaPoista