tiistai 19. marraskuuta 2013

Taikataikinan taikaa.


Mukulat teki joulukoristeita taikataikinasta ja mää askartelin kans siinä sivusa. Siinä vaiheesa ko kattelin koristeitten muatoilun menneen taikinan syämiseks ja ympäriins läästimiseks, otin loput taikinat ja lykkäsin siittä köntsän kahvikuppiin ja tein piäniä palleroita. Myähemmin ko mukulat maalaili koristeitans vesiväreillä, mää väritin omani. Kuumaliimalla kiinnitin pallerot kiinni. Siittä tuli ihan tukeva kynttilänjalka.

Vaatii kyl kahvikupin.

Koska mukuloitten räpellykset mennee ehkä mummoille lahjoiks, en niitä viitti näyttää. Rumiaki ovat. Toista on toi mun syränkoriste, sen kehtaa melkein myäntää aikuisen tekemäks.


Kahvikuppi-idea tuli Pikku-ketun puuhamaasta ja inspiraatio taikataikinaan Aivosolulta.

4 kommenttia:

 1. Taikataikinasta on mukava tehdä kaikenlaista. Tykkään tuosta koristenarusta.
  lapsillekkin turvallista sillä kerran maistettuaan ei taikinaa enää suuhun mene.

  VastaaPoista
 2. Seuraavan kerran kun saan päähäni yrittää leipoa pullaa niin taidan tehdä siitä kynttilänjalan :D Kyllä sillä kovuusasteella pysyy pystyssä isompikin kynttilä :D

  VastaaPoista
 3. Hienot sydänkoriste ja kynttilänjalka.

  Kaunis on tuo.....jonkinsortin paprikako lie.

  VastaaPoista
 4. Kiitos. Se kasvi on huonekoiso. Ei mikään hyvä lapsiperheen kasvi, taitaa olla myrkyllinen. Mut on sentään saanu olla melko rauhasa, Koo on kerran käyny kiskomasa marjoja irti. Ja kummallisesti se on pysyny hyvänä vaikka on pönttöuunin lähellä, yleens noi ei niin kuivasa ja kuumasa viihry. :-)

  VastaaPoista