maanantai 11. marraskuuta 2013

Kolme kirppistä.


Kävin Loimaalla kolmella kirppiksellä. Ensimmäiseltä löysin neljä Staffordshiren lautasta, äSsälle tohvelit, raappiintunneen tarjottimen tuunailuun ja seinälle kelta-ruskeen seinävaatteen.

Toiselta Kirppikseltä löyty nätti joululiina ja retromusiikkia. Levy sisältää mun lempilauluni Wuthering heightsin, aah.Kolmas kirppis oli taas mun lempikirppis ihanine kirppismummoineen. Siälä joku nainen sano mulle, että "Ooks sää Rynttyliisa, mää luen sun blogias". Mut on tunnistettu, ajatella! Kiitos kauheesti päivänpiristyksestä! Taisin olla kyl aika mölli sillai yhtäkkiä yllätettynä.
Mut näin hianon asukokonaisuuren mää löysin siältä kirppikseltä:


Facebookissa vinkkinä ostamatta jääneitä retroherkkuja, jos joku vaikka Loimaan suunnalla liikkuu.

18 kommenttia:

 1. Päivän asu :-D
  Vau, Kate Bush on ihana, ja Wuthering Heights ihanaakin ihanampi, mikä löytö!
  Vau myös tunnistuksesta, olet julkkis :-)

  VastaaPoista
 2. Upeita löytöjä!
  Julkkis olet sehän on selvä.
  Ja tuo päivän asu..*nauraa kaksinkerroin*

  VastaaPoista
 3. No mutta jestas! Tarttee varmaan nostaa kytkintä la-aamuna ja lähtee samoille seuduille tsekkaileen. Jos on noin vetäviä asuja niin tartteehan sitä elää ajan hermolla ja olla niinku muodissa mukana. Toi sun viimesin paikka onkin semmonen missä en oo ikinä poikennu. Tiiän mä niiltä kulmilta kirkon ja terveysaseman, mut tuskin siellä kauaa ympyrää kiertää ennenku löytää. :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi11.11.13

  Tunnistaja ilmoittautuu! Olin itsekin melko mölli, sinähän juttelit luontevasti, kuten julkisuuden henkilön tuleenkin :) (vaikka nythän määkin olen melkein julkkis, kun mut on mainittu blogissa.. ) On ollut hauska huomata, että joku muukin arvostaa mun omaa kanta-kirppistäni. Sehän on siis paras! Olen ollut saman firman kirppisten kantis 80-luvulta asti! Iloisin terveisin, Maria

  VastaaPoista
 5. Maria, se tosiaan on paras kirppis! Kiitos ko tunnistit ja tunnustit tunnistanees. Teit yhren rynttyliisan onnelliseks.

  annakristiina, sinne kirppikselle ajetaan kirjaston ohi. Se on just ennen Lännen Engineeringiä toisella pualla tiätä. Auki ma, ti ja to 15-18. Jos nyt oikein muistin.

  VastaaPoista
 6. Oi että sie oot sitten mainio, tuo asu hurmaa varmasti siun ukkos:))) ja saa meijät muut hyvälle tuulelle.
  Mite ihmeessä sie löydät aina kaikkea ihanaa kirppiksiltä, mie en löydä mitään, paitsi eilen takin, oli pakko ostaa kun paleli niin kauhesti tuolla kaupungissa.

  VastaaPoista
 7. Näin kirpparihulluna on mukava katsella toistenkin löytöjä. Nuo pöksyt on kyllä ihqut =D , niissä on vähän lihomisenkin varaa =D

  VastaaPoista
 8. ;D ensin luulin että olit tuossa asussa sillä kirppiksellä :D, sit sut tunnistettiin, Eiei. Sori mun mielikuvitus...

  VastaaPoista
 9. No voe mahoton sua. Olet Sinä hauska. Tuo vimppa kuva =D.
  Nätit pököt.
  -Ja nätti joululiina.

  VastaaPoista
 10. Anonyymi12.11.13

  Olet Sinä kyllä aika mainio Rynttyliiisa

  VastaaPoista
 11. Ihanaa Maija, nyt sää olet astunut kuuluisuuksien joukkoon :) En mää kyllä osaa yhtään kuvitella sua mölliksi. Nyt mää saan leuhkia kaikille, että meillä on käynyt julkkis :)

  VastaaPoista
 12. Hirvikosken kirppis on paras! Joskus muinoin sama Lähetyksen aarreaitta oli torin laidalla ja sitte Satakunnantiällä ja sillon valikoimat oli kyl parhaimmillaan. Niin monta kertaa mylläsin siälä vintillä ja aina löyty kaikkee hianoo. Kauheesti harmitti ko koko pytinki lopuks purettiin.

  VastaaPoista
 13. Tankki13.11.13

  Hianot pöksyt, sano. Mutki tunnistettiin yks päivä kaupunkilla. Mut se oli mun oma veli, ni vähä tylsempää tavallaan.

  VastaaPoista
 14. Toi asu on kyllä niin ässä :D nauroin ääneen! Kiitos päivän piristyksestä.

  VastaaPoista
 15. Onko loimaalla kolme kirppistä? :D Itse oon muutaman vuoden siellä asustellut, enkä tiedä sieltä kuin keskustan kirppiksen ja ekotorin, jossa muutamaan otteeseen työskentelin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi alimmainen kirppis sijaitsee Hirvikoskella, viitisen kilsaa torilta. Tuolla aiemmin kommenteissa jo sinne neuvoinkin. Jos laittaa navigaattoriin Lännen Engineeringin osotteen, löytää helposti perille.
   Jaa että oot ollu ekotorilla töisä? Oot sit ehkä joskus rahastanu muakin. :-)

   Poista
  2. Jooo, en mä lukenu kommentteja. ;)
   Siitä on monta vuotta, neljä-viis, kun ekotorilla oon viimeks ollu töissä.

   Poista