lauantai 2. marraskuuta 2013

Viledan liinoja.


Täähän on nykyään yhtä mainosta tää mun blogi. Sain Buzzadorilta* Viledan mikrokuituliinoja. Ei yhtään hullumpaa. Kyllä se siivous sujjuu ilman pesuaineitakin.

Siivousliinaa oon käyttäny vähän kaikkeen. Heti Buzzadorin pakettia avatessani Koo vetäsi lattialle puali lautasellista sosesoppaa, liina pääsi heti käyttöön. Kylhän se pyyhki.

Se
 sosesoppa.
Seititkin vois
 joskus siivota.

Mun suasikki on keittiöliina. Ihan mahtava tämmäselle laiskalle pöyränpyyhkijälle ko mää! Siinä on toisella pualla sellasia karkeita raitoja, sillä on helppo rapsuttaa pöyrästä irti kaikki mikä siihen on kuivunu. Toisella pualla suju hyvin pölyjen pyyhintäki, rätti kuivana.


Viledan ikkunaliina on jo vanha tuttu. Tosin mun vanha tuttu alko olla jo niin vanha, että nyt ko sain uuren ni huamas kyl eron. Ehkä ne ei kymmeniä vuasia pysy niin tehokkaana. Pyyhkesin ikkunoista mukuloitten sormenjäljet ja ruuanroiskeet. Ei tarvinnu pesuainetta. Luulin jättäneeni liinan liian märäks, mut ko aurinko alko paistaa, yllätyin ko ei ikkunasa näkynykkään mittään rantuja.

Paksun kylpyhuaneille tarkotetun siäniliinan koin vähä epämukavana. Mun makkuuni se on liian paksu, mut kaakeleitten pyyhkimisseen oikeen hyvä. Hanat ja sen sellaset pyyhin tästäkin lähin ihan vaan rätillä ja kuivaan kuivalla pyyheliinalla. Mut jos niitä kaakeleita kuitenki tulis nyt usseemin siivottua, ko on tommonen hiano siäniliinaki. Tossa teille mitätön ennen ja jälkeen -kuva:

Ennen siäniliinaa.
Jälkeen siäniliinan.

Näytönpuhdistusliina on mun miälestä vähä turhake. Telkkarin näytön voi pyyhkiä vaikka sillä keittiöliinan pehmeellä pualla ja älypuhelimen tahkoon pairanhelmaan. Aika tönkköö materiaalia, mahtaakohan pehmetä pesusa?

*Buzzador on semmonen firma mikä mainostaa tuatteita ihmisten avulla. Siältä saa ilmaseks tuatteita joita pittää testata ja ussein jakkaa kavereilleki. Sit pittää kertoo mitä miältä on siittä tuatteesta ja mitä kaverit tykkäs. Saa haukkua tai kehua.

4 kommenttia:

 1. varmasti toimivat paremmin kuin vanhat ukkoin kalsarinlahkeet:))

  VastaaPoista
 2. Mesis3.11.13

  Tehokkaita liinoja. On varmaan siivouskin hauskempaa. Hmmmm.......voiko se koskaan olla hauskaa??? =D

  VastaaPoista
 3. Tiina4.11.13

  Joo mulla on samat testauksessa ja keittiöliina on maailman paras keksintö! Lähtee hyvin kuivuneet ruuat pöydästä irti. Laatatkin kyllä kiiltelee vaikka liina oli kyllä tosi tönkkö.
  Mukava näitä on aina testata!

  VastaaPoista
 4. No täällähän oli seuraavan Vuoden Luontokuvakin jo räpsäistynä :) Mää en ole saanut mitään sieltä Buzzadorilta niiden energiapatukoiden jälkeen. Ei olisi vissiin pitänyt sanoa niiden maistuvan Siwasta ostetulta suklaalta :D

  VastaaPoista