lauantai 9. marraskuuta 2013

Vauva tuli taloon.


Meijän mukulat ei oo kumpikaan kauheesti välittäny nukeista. Mut yks päivä kirppiksellä Koo rupes huutamaan VAUVA, VAUVA ja osotteli sormella yhteen pöytään. Siälä oli nukke, hintaa oli kolme euroo ja aattelin, että kai se sit on ostettava. Nyt Koo sit ronttaa sitä sinne ja tänne. Se hokee vauva, vauva ja nukkuuki sen kans. Onks musta nyt tullu isoäiti ko mun lapsella on vauva?

Vauvalla oli päälläns semmonen karmee vaalenpunanen potkupuku joka ei pysyny kiinni. Ompelin tännään pikasesti sille uuret vaatteet.


Ko kerran konneet oli jo lämmitetty, ompelin mukuloille kaulahuivit. Toisella pualla trikoota ja toisella bambujoustofroteeta.

Jo kevväällä suunnittelin tekeväni mukuloille kurahanskat. Nyt sain tehtyä yhret. Vaippojen ompelemisesta on jääny paljo piäniä pul-kappaleita, nehän pittää vettä. Otin kaupan hanskoista (jotka aina alkaa heti vuataa saumoista) kaavat. Tiivistin saumat silittämällä niihin saumausteippiä. Ainaki ekalla ulkoilulla olivat oikeen hyvät. Olisin tehny toisetki, mut saumausteippiä meni ensimmäisiin koko se metri joka mulla oli.

^ Kaulahuivit, kurahanskat >

6 kommenttia:

 1. Meillä vauvanukke on kans ihan ykköslelu. Niin ykkönen, et siittä tarttee tapella koko ajan. Pikku-H varmaan saaki nyssi joulupukilta oman. :)

  VastaaPoista
 2. Onnea vaan mummolle:)) ihana kun Koo pitää vauvaa unikaverinaa.

  VastaaPoista
 3. Meillekin pitäs varmaan nukke hankkia... Vois helpottaa kun pikkusolu sais hoitaa omaa vauvaa jahka tästä itse jakaudun. Ihania kankaita taas noissa kaulahuiveissa. Ja noi hanskat näyttää tosi onnistuneilta. Taisit osata heti tehdä riittävän isot kappaleista. Ne saumat on aina yllättävän pitkiä. Kaikkee nauhaa kuluu äkkiä pitkät pätkät vaikka on muka vaan pienet jutut kantattavana.

  VastaaPoista
 4. Kyllä vauva tarvitaan ja varsinkin tuollainen söpö unikaveriksi.
  Upeat hanskat ja huivit.
  Onko sullla saumuri?

  VastaaPoista
 5. Onnee vaan uudesta perheenlisäyksestä koko perheelle =D

  Yhtä suloisia ovat niin vauva kuin "äitikin". Kivat vaatteet ja lakki. Nätit huivit ja komeat kurakintaat. Oot Sinä taitava.

  VastaaPoista
 6. Elina, on mulla saumuri. En vaan oikeen ymmärrä sen päälle, säädöt on koko ajan piälessä.

  Aivosolu, olin aatellu noita kurahanskoja äSsälle, mut piänethän niistä tuli. Onneks en tehny Koolle ensin.

  VastaaPoista