perjantai 8. marraskuuta 2013

Vastauksia kysymyksiin.

Sinisen siiven satuja-blogista sain haasteen. Täsä vastaukset Annakristiinan kysymyksiin:

1. Mikä on joulussa parasta?
Tunnelma ja odotus. Touhottaminen ja rauhottuminen. Koko joulu. <32. Jos sinulla olisi huomenna vapaapäivä, miten käyttäisit sen?
Ehkä ompelisin. Tai siivoisin ruakakaapin. Tai lähtisin kaupunkille. Vappaapäivähän on mulle semmonen, että mukulat on Miähen kans jossain muualla.

3. Mikä on viimeksi lukemasi kirja?
Tracy Chevalierin Tyttö ja helmikorvakoru. Ei hullunpi.

4. Teetkö usein heräteostoksia? Mitä viimeksi?
Kaupoista harvemmin teen heräteostoksia, ruakakaupasta kylläki jottain piäntä joka kerta. Mut ne kirppikset, nehän on pelkkää heräteostoo mitä mää siältä raahaan. Viimeks ostin meille lissää astioita, vaikka kaapit on jo ennestäänki täynä.

5. Millainen on pukeutumistyylisi?
No tämmänen rynttyliisa-tyyli. Siittä toi mun nimiki tullee, mamma on sanonu mua aina rynttyliisaks nauraesans mun vaatteitani. Tossa päivän asu, villaa ja krimpleneä:


Ässä otti musta tännään kuvia. Täsä ulkona.
Täsä sisällä. Toi on oliiviöljypullo, ei viinaa.

6. Lempipaikka kodissasi?
Kesällä nimesin lempipaikakseni huvimajan, mut tälläi syksyllä se on varmaan sauna. Mukulat pluttaa suihkun pualla paljuisans ja mää isken kylmän selluliittipyllyni kuumalle lauteelle. Koko kroppa sullaa siinä lämmösä ja mää muutun ihan veteläks, ihanaa. Vaikka nyt eilen valitin mukuloitten kans saunomisesta, ni kyl siinäki on pualens.

7. Suosikki ja inhokki kotityö?
Suasikki on varmaan pyykkääminen. Se on tavallaan ihan mukavaa, varsinki ko lajittellee puhtaita pyykkejä. Inhokki on taatusti kaikki mikä liittyy tiskeihin.

Suasikki.
Inhokki.
8. Mitä harrastit lapsena?
Pari kertaa kävin pesäpalloo pellaamasa (niin ko kunnon loimaalaisen sillon kuuluki), mut lopetin ko eka peli jossa olin mukana hävittiin mun takia. En oo oikeen ollu ikinä harrastava ihminen.

9. Millaisessa paikassa asut?
Mettän ja pellon välisä. Meillä on yks naapuri, sekään ei pahemmin meijän pihalle näe. Kangasalan keskustaan 10 min matka ja Tampereen keskustaan 20 min. Täyrellinen sijainti siis.

10. Mitä näet lähimmästä ikkunasta?
Peltoo. Ko nousen konneen takkaa seisomaan, on tommonen näkymä:11. Mitä odotat eniten seuraavalta vuodelta?
Että Koo ruppeis puhumaan jottain järkevää, sillai että sen kans vois jo keskustella. Ja että rakennettais mukuloille leikkimökki. Ja että tekisin paljon kirppislöytöjä.

5 kommenttia:

 1. Hei, muute mää löysin samanlaisen ruskeen villatakin kirppikseltä, jeeee! Se on ihana.

  VastaaPoista
 2. Ollaan samikset! Jeeee!

  VastaaPoista
 3. Siulla on aina niin mukavat vastaukset.
  Asutaan muuten samanlaisissa maisemissa, metsän keskellä pellon reunassa.

  VastaaPoista
 4. Astioita ei voi koskaan olla liikaa. (Paitsi silloin kun ne on likaisia astioita.) Eikä kynttilänjalkoja tai koristetyynyjä :D

  VastaaPoista
 5. Ihana kun jaksoit vastailla! Kyllä taas hymyillen sai lueskella! Viinapullotarkennuksen kohdalla ihan ääneen hohotin hetken -oli kato hupaisa juttu! :D

  VastaaPoista