sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Välineurheilua.


Kevväällä kirjotin tuunaamistani kuntoiluvaatteista. Ei se ollukka niin yksinkertasta. Jouruin kuitenki ostamaan tuulipuvun ittelleni, ko siittä collegetakista meni tuuli niin paljo läpi, että sain olkapääni kippeeks (se kenkkuilee aina ko saa kylmää).

Nyt jouruin hankkimaan uuret kenkät. Ko en halua murtaa lonkkaani, mut kävisin kumminki miälelläni lenkillä, ni tartti ostaa kunnon talvikenkät. Niisä on älynastat, vettä hylkivä pinta ja niillä pitäis tarjentua kovemmillaki pakkasilla. Kevyt toppapuku sentään löyty kaapista, sillä pärjää talven, eli sitä ei sentään tartte ostaa.

Pimmeet illat toi sen ongelman, että enhän mää nähny mihen kävelen. Meilläpäin ko ei oo katuvaloja. Onneks Miähellä oli mulle ottalamppu.

Valopää.

Mitähän seuraavaks? Kummallisen vaikeeta se näyttää olevan lähtee ulos lampsimaan. Kai sitä vähemmälläki varustelulla luulis selviävän? Onhan ihmiset ennen vanhaanki kävelly, eikä sillon ollu älynastoja ja teknisiä kankaita. Kaatuiliks ne koko ajan ja käveli pimmeesä päin puita?

Ompelin kenkiin kii säärystimet,
ei sit mee lunta kenkään.

6 kommenttia:

 1. Kyllä luulis noilla varusteilla pärjäävän! Ulkoilun vaikeus on siinäkin, että sisältä näyttää kuin ulkona olisi sysipimeää jo silloin, kun siellä on vasta vähän hämärää. Ei sitten tee mieli mennä ulos.
  Valopää näyttää valaisevan koko tienoon :-D

  VastaaPoista
 2. Kyllä nyt olet santsannut oikein..jalkineet pitää olla hyvät ettei sen tähden tule ongelmia.
  Ottalamppu ehdoton minullakin täällä mettäs. Ottalamppu jättää kädet vapaaksi työskennellä, vois julistaa talven parhaaksi välineeksi!

  VastaaPoista
 3. Otsalamppu on tosi hyvä,meillä on kummallakin omansa, ilman sitä ei ulkoilusta hämärissä tulisi mitään.
  Hyvät kengät ostitkin, mukavia lenkkeilyjä:))

  VastaaPoista
 4. Tankki25.11.13

  Hyvä nys si.

  VastaaPoista
 5. Kyllä nyt olen kade, mulla on vaan sellaiset suutarin laittamat nastat eikä niitä saa sisään lainkaan. Sitten kun menee kauppaan niin kuullostan siltä, että on steppikengät :D

  VastaaPoista
 6. Steppikenkiltä noiki kuulostaa... :-D

  VastaaPoista