torstai 19. helmikuuta 2015

Kirppikseltä.


Alastaron kirppis ja karkki -reissu oli tuattoisa. Ostin pari Staffordshiren mukia ja mukuloille pikkuset Arabian kulhot. Mitäköhän noi kulhot on? Viilikulhoiks ainaki kauheen piänet ja tasseiks liian syvät. Mukit näin kirppiksellä jo kaukaa, kiljahdin ääneen ja viälä toisenki kerran ko näin 0,20€ hintalaput.


(Järjestin mukuloille herkkua jälkiruuaks ko kerranki söivät ruakans niin kiltisti. Hasselpähkinäkaakao maistu mukeista. Itte join kahveeni saman mallin vihreestä mukista.)

Kirppiksellä oli suuria pahvilaatikollisia vanhoja henkareita. Niitä sai ottaa ilmaseks. Mää sit otin ko tykkään noista puuhenkareista ja retrooki löyty.Joskus aikasemmin oon kirppikseltä löytäny pannulapun ja DDR:läisen munanleikkurin. Pannaas neki nyt tänne ko lopultaki muistan.


21 kommenttia:

 1. Sä oot kyllä yks haukka! Kivoja juttuja. Mullakin on vain vanhoja henkareita, niissä on sitä jotakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niissä on tosiaan sitä jottain. Ja lisäks niissä pyssyy vaatteet, toisin ko muavisisa. :-)

   Poista
 2. Ihanat mukit, kelpais kyllä mullekin, varsinkin tuolla hinnalla! :)

  VastaaPoista
 3. Toi munanleikkuri on tosi kätsä! =) Äiteellä on samanlainen beigen värinen ja mä muksuna aina halusin sillä siivuttaa munan, vaikka ite en niitä syönytkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillähän tiätysti mukulat on kans intona siivuttamasa munia. Ja kuarimasa kans, vaikkei ne niitä syäkään. :-D

   Poista
 4. Kivoja tavaroita olet löytäny; henkareille on monenlaista käyttöä. Antoisia kirppisreissuja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivotuksesta, liäkö nyt sit sun ansioos, että löysin tänään huippu löydön kirppikseltä.

   Poista
 5. Määki näin ne henkarit, mut menin kylmäpäisesti ohitte...Mahroiks olla keskiviikkona Alastaron kirppiksellä? Mää kävin siälä ehtoopäivästä. Tänäpä perjantaina teen toiviomatkan Loimaalle. Tarkotus olis viädä jottain roinaa talkootorille ja huinia muuten vaan ja poiketa sumpilla sälä ja täälä. Ja josset oo viälä Vanhasa Elmiirasa käyny, niin paas poiketen muuten vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää kävin tiistaina Kääkän kans. Keskiviikkona olin sit jo matkalla kotio päin. Vanha Elmiira, en oo kuulukkaan, googletin ja totesin että tartteepa tosiaan poiketa. Toivottavasti toiviomatka onnistu mukavasti. :-)

   Poista
 6. Hyviä löytöjä. :) Mäkin haalin just sylillisen henkareita, ei tosin olleet yhtään retroja, vaan tavallisia mustia Seppälän "ota tästä"-laatikosta. Mutta kun niitä tarvii koko ajan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii-i, sitä kummasti tarttee aina vaan enemmän ja enemmän henkareita kaappeihins. Hassua että vaatteet sillai lisääntyy. :-D

   Poista
 7. Hienot löydöt, hegareita ja mukeja ei oo koskaan liikaa.
  Munanleikkuri oli aikoinaan suuri hitti. Mutta tais jäädä nopeasti unholaan, meilläkin poika piti sitä soittimena, kun noista teristä tulee mukava ääni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mää en oo tiänny että munanleikkurit on jääny unholaan. Meillä se on ollu aina muatia. Mää oikeesti luulin, että se kuuluu joka keittiön pakollisiin varusteisiin. :-D

   Poista
 8. Mesis20.2.15

  Hienot mukit ja lasten kulhot. Henkareita tarvitaan aina. Ei oo kauaa kun ostin 5 henkaria, ja kohta tarvii lisää =D. Minullakin on tuollainen punainen munanleikkuri. Meillä myös oli rikki mennyt munanleikkurin "soitinosa" lapsen leluissa, kun hän oli pieni.
  Nätti pannulappu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkareita tosiaan tarvitaan, se on huushollissa huamaamaton mut yllättävän korvaamaton. Mää kans oon piänenä soittanu tommosta munanleikkuria, me sanottiin sitä harpuks. :-D

   Poista
 9. Nuo kulhot on Kurt Ekhomin suunnittelemat punavalko sarjaa vuodelt 1961-62.Veikkaisin ett on murokulhoja..tosin arabia on tehny kyll viilikippojakin. Mitäs maksoit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos tiedosta! 50-60-luvun vaihteeseen mää ne jotenki sijoitinkin. Kun tolla suunnittelijalla googletin, niin sitä näyttää olevan sinivalko-sarjakin. Mut toi vaaleenpunanen on kyllä niin ihana! Mää oon noita astioita jo pitempään kualannu kirppiksillä, mut en oo raskinnu ostaa. Nyt päätin raskita kun maksoivat 3€/kpl.

   Poista
  2. Siis oot muute tehnyt edulliset kaupat! Kympin hujakeill olen nähnyt pyydettävän kpl

   Poista
 10. Anonyymi20.2.15

  Määki oon kakarana soittanu banjoo tollasella munaleikkurilla!!! Musta piti tulla musisoija.., mutta musta tuli vaan munanleikkaaja!! :D Samperi! Terppa: Hansu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut oothan sää ainaki tosi sujuvasti kuunnellu musiikkia. Jonkin sortin musisoija sit kumminki. En mää oo niin paljoo ja hartaasti kuunnellu ko sää. <3

   Poista