tiistai 24. helmikuuta 2015

Laita akka asialle...


Saattaa Miästä harmittaa, ko huamaa kuin paljon roinaa mää meille taas raahasin lukonhakureissulta. Se nimittäin lähetti mut hakemaan lukkoliikkeestä sarjotettua lukkoo. Ja mitäs mahtokaan olla lukkoliikkeen naapurisa? No kirppis. Se oli mennoo sit meikäläisellä.

Kelta-ruskeeta termospulloo ko testailin, niin totesin sen huanommaks ko mitä mun muut retrot termarit on. Mut kyllä siinä jokunen tunti kuumana pyssyy. Sarviksen "kulhotiiviöstä" tuli kans ongelma, raskiiko sitä käyttää kun siinä on alkuperänen tarra viälä jäljellä?

Naulakko tekis miäli laittaa vessaan. Eiks oliski ihana?

Koolle löysin Ratian siänihupparin. En yleensä noita mukuloitten kirppisvaatteita täälä esittele, mut mun miälestä toi on jotenki kiva, vaikka en yleensä tykkääkkään Ratian vaatteista.

Pohjaan poltettu euron kattila pääty leikkimökkiin, se on siävä ko sika piänenä.


Toinen Ratia-löytö, palaset-lokerikko, pääty äSsän seinälle.
Laittakoon siihen vaikka kerhoaskartelujans

Oon jo jossain vaiheesa ehtiny aatella, että nyt saa Sarvikset riittää. Mut ko löyty kaks keltasta jättimukia, niin enhän mää voinu niitä kirppiksellekään jättää. Ja taas hypistelin Sarviksiani Roope Ankka -tyyliin; "kaivaudun niihin kuin myyrä ja annan niiden ropista sateena päälleni".

Hypistelin erikokosista mukeista installaation.

9 kommenttia:

 1. Anonyymi24.2.15

  Hah! Voin kuvitella miehen ilmeen kun alat selittää vastausta kysymykseen 'mikä kesti'... xD -aivosolu

  VastaaPoista
 2. Sulla on niin hirmusesti kaikkee kivaa rompetta! <3

  VastaaPoista
 3. Hienoja löytöjä, kattila varsinkin on hyvin söpö <3

  Mulla on kans ongelma noiden vanhojen tarrallisten kanssa, että raaskiiko niitä tarroja nyt ottaa pois. Tosin aika ilman logiikkaa ne on jääneet paikalleen tai otettu pois :D

  Sarvikset kuuluu mulla sille listalle, mitä yritän olla ostamatta hirveästi, koska kivaltahan ne näyttää suurena läjänä, mutta oon huono käyttää muoviastioita ja en mä nyt voi niitäkin alkaa keräilemään :D

  VastaaPoista
 4. Mokomaki! Muistitko edes ostaa sitä lukkoo?

  VastaaPoista
 5. Mesis24.2.15

  Sama mullekin tuli mieleen kuin Annille, että huomasitko käydä ostamassa sen lukon =D. Kaikkea muuta ihanaa olet kyllä taas löytänyt.

  VastaaPoista
 6. äRrä24.2.15

  No eihän toi sun vika ollu että noin kävi :D

  VastaaPoista
 7. Oot sie kyllä mainio, mutta tokihan sitä pittää kirppis kiertää ko kohalle sattuu :)

  VastaaPoista
 8. "Oho, menin vahingossa väärästä ovesta!", eiks?

  VastaaPoista
 9. Oli kyl ihan paras toi jutun Roope Ankka -lopetus! Rupesin oikein ittekki miättimään mihin mää voisin kaivautua ko myyrä... Vanhoihin hiihtomonnoihin? Kummallissiin tarjottimmiin? Moottorisahhoihin?

  VastaaPoista