sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Matto ja täkkejä.


Hervannan kiärräyskeskuksesta löyty matto. Mää oonki kaivannu tänne enemmän sinistä, muut värit ko on jo aika vahvasti esillä täälä sekamelskasa.

Samalla kertaa löyty keltanen täkki. Keltasia kukkatäkkejä mulla onki nyt sit jo kolme, seuraava vois olla sit vaikka vaaleenpunanen, kiitos. Tai vaikka sammaa kuasia ko toi tyyny, samalla kertaa seki ostettu.


Joku on tehny ohuesta peitonlirpakkeesta ja vanhasta lakanasta kivan torkkupeiton. Ei sitäkään voinu kiärrätykseen jättää. Se on just sopiva mun jalkojen lämmikkeeks ko mää iltasin makkaan sohvalla.

Peitto kuvasa nelinkerroin. Vaaniva katti antaa osviittaa koosta.

Matto, täkki, tyyny ja torkkupeitto (sekä liukuri äSsälle) kustansi kiärrätyskeskuksesa yhteens 15 euroo.

Enemmänki oon täkkejä ostellu. Pari viikkoo sitte löysin sini-vihreen täkin. Testailin sitä jo syämähuaneeseen, mut totesin sen niin keväiseks, että laitan sen vasta ko kevätaurinko saa mut pakahtumaan jokakeväiseen sisustusvimmaani. Se täkki makso kolme euroo Tampereen keskustan Fidassa.


14 kommenttia:

 1. Mesis8.2.15

  Hieno sininen matto. Kissakin mennyt pöydälle tutkailemaan sopiiko matto sohvien kanssa yhteen. Kyllä vaan sopii. Pirteä väriyhdistelmä :).
  Peitot aivan ihanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ku se katti tuala pöyrällä kattelee sohvaa sillä silmällä, että "vois toi muija jottain kyl tehrä noille kamalille sohvanromuille". Mukulat on meinaan sutannu ne ihan kauheiks ja tyynyt on jo muarottomat. Mut on niillä jo ikkääki. Tosin ei tarpeeks mulle, eivät oo retroja. :-D

   Poista
 2. Oon kyllä liikaa fb:n maailmassa. Etin kaikkialta tykkäysnappeja. Huoh. Tykkäykset siis kaikille löydöille! Ihania herkkupaloja ja mukavia hintoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää sit taas oon varmaan liikaa instagrammissa kun yritän usein tykätä facen kuvista naputtamalla niitä sormella. :-D

   Poista
 3. Ompa siulla kommeita täkkejä, jotenkii ni tutun näkösiä kuoseja, jossain muistini lokerossa tuollaisia on.
  Mattokin on tuttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on hyvä muisti kun muistat nähnees aina kaiken mitä mää tänne laitan. :-D

   Poista
 4. Siis oon ihan ymmyrkäinen, miten sä oot löytänyt tuolta Hervannan kierrätyskeskuksesta noin paljon kaikkee ihanaa! Mulle se kokemus oli niin pettymys, etten ole siellä toista kertaa käynyt.

  Ja siis toi keltainan täkki! Mulla on tota samaa kuosia meidän keittiön sohvan patjanpäällinen. Et varmaan muista.... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se keltanen täkki on jotenki mun silmään tuttu, jos se on tuttu sit just sulta! Niin sen täytyy olla (röllin äänellä sanottuna).

   Mulla käy siellä kierrätyskeskuksessa aina noin joka viides kerta sillai että lähden tyhjin käsin. Edelliskerralla ostin sen euron ritarikattilan, eli kyllä siältä löytöjä tekkee. Kannattaa käyrä toisen kerran, varmasti tärppää. :-)

   Poista
 5. Hienosti sopii matto tuohon olkkariin! Se on aina ilo mielelle, kun tekee hyviä löytöjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Se on ilo! Ja viälä ko ne hyvä löyröt saa halvalla, niin se vasta on jottain. :-)

   Poista
 6. upea on matto, ihanan värinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisella pualla on värit päin vastoin. Toi sinisempi puali on ehkä raikkaampi, mut vois sitä toisinpäinki pitää.

   Poista
 7. Vaikka vahvana pyrkimyksenä on dramaattisesti vähentää materiaa omassa kodissani hämmästelen silti sitä kuinka sä aina löydät ittes näköistä tavaraa. Mun kokemuksella on löydöt paljon harvemmassa. Nykyään se on vaan hyvä asia, hehheh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten kun mullekki iskee se tavaraähky, on parempi pysyä kaukana kirppiksistä. Niistä kun aina tuntuu löytyvän kaikkee kivvaa. Ehkä mulla on joku sisäänrakennettu aarretutka?

   Poista