maanantai 23. helmikuuta 2015

Penkojaisista.


Käytiin eilen mukuloitten kans Suvin penkojaisissa. Lumppulasta tuttu Suvi myy kottoons retrotavaraa. Nää kaks ekaa kuvaa on lainattu Facebookista tapahtuman sivulta, kiitos Suville!
Jos kiinnostaa, niin ettikää Facebookista Suvin Retro-penkojaiset -tapahtuma, tavaraa on tarjolla viälä sunnuntaihin.

Kauheet määrät siälä oli ihanaa tavaraa: peilejä, vaatteita, astioita, täkkejä, ihan kaikkee. Alemmasa kuvasa näkkyyki jottain mitä ostin. Mukulat halus ton takana näkyvän liitutaulun ja mää halusin Aarikan muavilätkät ja mummoklasit.


Osan Aarikan palleroista laitoin eteisen ikkunan välliin. Piti tiätty tehrä niihin sopiva verhoki, leikkaisin helman yhrestä esiliinasta. Ei tarttenu ees ommella.


Piänen emalisen rintakorunki ostin.

Ja mitäs sitte sanotte näistä mummoklaseista? Eiks täsä olis vähä niinku Rynttyliisan seuraavat klasit?


8 kommenttia:

 1. Ylimmässä kuvassa onkin tuttuja tavaroita. Meillä ol tuollanen keltainen lamppu ja mulla tuo kirja sekä leikkinumerot. Serkku-pojalla ol prikulleen samanlainen helmitaulu ku kuvassa ja mä olin kateellinen siintä. :)

  VastaaPoista
 2. Mesis24.2.15

  Onpa ihanaa tavaraa. Jos olisin nuorempi ja olisi paljon tilaa niin tahtoisin nuo kaikki.
  On tosi hienot lasit. Siitä vaan seuraavat :)

  VastaaPoista
 3. Aarikan lätkäverhot on ihanat ja mitään älä puhu mummoklaseista, noi oli suurinta huutoa silloin kun ite olin 24-v. Taitavat muuten olla taas tulossa muotiin.

  VastaaPoista
 4. Noi aarikan lätkät on ihania, miulla oli oransseista ja ruskeista alkovin oviaukon verho,ja tuota tyyliä oli silmälasitkin, tosin punertavat.
  Ota vaan lasit käyttöön ne soppii siulle :)
  Nii ja just tuollasta puhelinta, mutta valoista mie halajan.

  VastaaPoista
 5. Siis kääk, miten ihanat lasit! Mä en sit löytänyt mistään sopivia retroisia kehyksiä, niin jouduin ottaan tollaset nykyaikaiset. :/ Ne pitäs tulla tällä viikolla.
  Mä koitan tällä viikolla päästä kans penkojaisiin. :D

  VastaaPoista
 6. Ihanalta näyttää nuo ikkunat,,,ja kivaa vihreätä <3 Mä olisin ottanut nuo punaiset,pilkulliset kupit...mulla on pari niitä ja lisää ois kiva saada :)

  VastaaPoista
 7. Komiat on lasit =) ja ihania noi Aarikan palleroiset ♥

  VastaaPoista