sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Lielahden Fida.


Moni (täkäläinen) onki varmaan jo kerinny käymään Lielahden Fidassa, mut me käytiin siälä nyt vasta. Monta kivvaa löytöö tarjonnu Hervannan Fida muutti Lielahteen, ei niin kiva juttu mulle, 10 minuutin matkan sijaan sinne ajaa nyt puali tuntia. Mut on se ainaki nyt siistimpi ja isompi. Ja siälä on hiano masentunu mallinukke.


Vaikka Fida on yleens kallis kirppis, mää tykkään siittä ko siälä on tavarat omilla paikoillans. Vuakrapöytäkirppiksiltä on aina niin hankalaa ettiä mittään tiättyä. Mitäs miältä te ootte Fidasta?

Lielahden Fida
Possijärvenkatu 2 (eli vastapäätä Eurokangasta ja Lankamaailmaa)
ma-pe 10-19, la 10-16

5 kommenttia:

 1. Fida on kallis, joskus hintaa enemmän kuin uudella vastaavalla, mutta tavarat on hyvin esillä ja puhtaita, mitä ei aina noilla muilla kirppareilla oo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkus hyväntekeväisyyskirppikset on tosiaan kauheen sekasia ja tavarakin saattaa olla mitä vaan...

   Poista
 2. Mä tykkään meidän paikallisesta Fidasta. Siellä on aina halpaa. No joskus tietty on ylilyöntejä, mutta harvemmin. Tuolla Lielahden Fidassa en ookaan käynyt. Yritin kuvasta tiirailla, että mihin se on auennut. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se teijän Fida onki halpa Fidaksi! Mun muistaakseni se Loimaan ihana kirppismummokin pyöritti joskus Fidaa, mut se piti niin halpoja hintoja että pomot ei tykänny. Se perusti sit oman lähetyskirppiksen.
   Lisäsin tonne loppuun osotteen. :-)

   Poista
 3. Mää oon ny kerran käyny tuolla, mutta mitään en ostanu. Yleensä en edes käy Fidoissa kun ovat niin kalliita, mutta nyt piti poiketa kun oltiin naapurissa kirpulla ja huomattiin että tuommonenki on auennut. Siinähän on siis ihan viereisessä rakennuksessa oikein mukava kirpputori.

  VastaaPoista