keskiviikko 22. elokuuta 2012

4 keskenerästä.

Ompelus.

Hupsistarallaa -blogisa oli haaste, että pittää näyttää 4 keskenerästä tyätä. Niitä keskeneräsiä täsä huushollisa piisaa. Ettein nurkista kaikista kauemmin kesken olleet jutut, valkkasin erilaisilla tyyleillä tehtyjä. Mennääs siinä järjestyksesä, että uusimmat ensin. Toi yllä oleva tilkkutyä on alotettu muistaakseni viime vuaren touko- tai kesäkuusa. Siittä piti alunperin tulla torkkupeitto, mut tairan tehrä siittä sittenki vähä isomman.

Vajaan kolmisen vuatta on ollu kesken toi sukka. Monet sukat oon kutonu (määhän kuron sukat, en neulo ko nappeja vaatteisiin) parisa päiväsä, mut toi kirjavampi tyyli ei oikeen mua oo innostanu. Se on liian hirasta ko en oo siihen tottunu. Mut kyl mää meinaan sen kuttoo loppuun ja viälä parinki sille. Toi sukka sai muuten roolin yhren elokuvan tiiserisä. Se kuvattiin meijän olohuaneesa.

Kutomus.

Vuaren 2009 tammikuusta asti on ollu kesken toi vauvanpeitto. Rupesin virkkaamaan noita neliöitä ko orotin äSsää ja jatkoin sitä Koon orotusaikana. Tairan tehrä niistä kohta sohvatyynyjä. Tai sitte tarttee tehrä kolmas mukula. Tyynystä olis kyl vähemmän vaivaa.

Virkkaus.

Kevväällä 2008 värkkäsin kaikenlaisia koruja jotka jäi kaikki kesken. Pronssista ja hoppeesta valettuja juttuja, emalointia, kivi-istutuksia, lusikkatuunauksia, mitä liä muuta. Tästä haasteesta oli se hyäty, että sain aikaseks lopultaki penkoo romujen joukosta noi emalit, jos nyt sais tehtyä ne valmiiks korviksiks.

Väsäys.

Penkoesa niitä emaleita kaapista, löysin kans noin hianon hatun. Ko laittaa lipan alas ni ei aurinko häikäse, muuhun en sitä varmaan nykyään tartte. Vaikka ei siittä häikäsystä taira muutenka näillä keleillä olla pelkoo.

Hölmöys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti