torstai 9. elokuuta 2012

Kiarros kiärretty.


Viiren kirppiksen kiarros tuatti tulosta. Primavera kattila, 2,5 l, ihana. Sorppa ku kuva on huano. Kattila on kyl niin hyväsä kunnosa, että aattelin ottaa sen käyttöön. Muut vastaavat on vaan koristeena kaapin päällä.


Puukuutiopalapeli. Niin kiva, ja hyväkuntonen kans, että jos joku leikkii sillä vahtimati, ni se on sitte äiti.


Keittiövehkeitä. Mitä ihmettä mää tommosella pöytätuukillaki teen? Leikkaan vaipanvaihtoalustoiks?


Kauniita kukkia. Keittiöön pistin.


Ei niin retroo, mut ko vaipoista on aina niin kiva paasata. Viis vaippaa, nippu imuja, riisipapereita iiiso kasa. Ja sitte metsolan sukkikset Koolle ja äSsälle keltarairallinen lakana.


Tää ei kuulu kyl aiheeseen. Mulla oli huano yä, pääsi oikeen kiro. Koo mylläs enkä saanu nukuttua. Jos se nukku ni se potki mua ja jos se oli herreillä, ni porattiin tissin tai tutin perrään. Pääryin järjestelemään makkaria uurestaans puali kahren maisa, vähä liian tarmokkaasti ko nyt on lattia täynä riisiä (lampunjalasta siis). Nyt sillä on sänkysä tillaa kiäriä ilman että kolhii mua, mut kyl mää alan harkitteen sen laittamista ommaan sänkyyns. Mukula on kohta jo 7 kk, eikä oo viälä kertaaka nukkunu omasa pinnasänkysäns.


2 kommenttia:

 1. Vihreä primavera, oi ihana! Minäkin olen, en ihana vaan se VIHREÄ :D
  Nyt on pakko udella, että paljonkon tuosta köyhdyit? Täälläpäin nuo ovat pyörineet siinä 70eurossa mitä olen nähnyt ja varmaan hulluksi olen tullut, kun olen ajattellut, että jos keltaisena löydän, niin tosi hyväkuntoisesta saattaisin taipua sen maksamaan, kun ei kerran edukkaampiakaan ole näkynyt. Tosiaan se kuume kannattaisi viimeistään nyt mitata :D

  Voi meilläkin pinnis ihan turhaan nököttää makkarissa. Yhtenäkään yönä ei ole PikkuT siellä nukkunut. Äidin kanssa saman peiton alla <3 Se tosin ei myllää, potki tai valvottele vaikka tissutteleekin useammasti yössä. Tuhisee vaan, kun haluaa yöpalasta.

  Mie olen kanssa tuskaillut noiden ruokajuttujen kanssa. Muutamana päivänä ollaan kiinteitä maisteltu, täysimetyksellä tähän asti oltu. Suu ei aukea meilläkään. Taidan olla niin huono äiti ja sortua noihin valmisruokiin tämän kaiken kiireen keskellä. En ole muutenkaan mikään gourmetkokki, niin ne omatekemät maistuu oikeasti ihan kamalalle :D Hengissä ja ilman allergioita nuo seiska ja kutonenkin ovat selvinneet, vaikka ovat valmissoseita vauvana syöneet, ainoa sivuvaikutus on ollut äidin huono omatunto.

  VastaaPoista
 2. Juu, on ihana! Ja kyl sää varmaan oot ittekki aika ihana. :-)
  Maksoin Fidalla siittä parikymppiä, oli kaikki astiat pualeen hintaan. Muuten virheetön, mut toisen kahvan juuresa on hiukan murtumaa. Mua se ei haittaa, tuuri kävi kyl ko löysin sen noin halvalla. Oon kans noita kualannu kirppiksillä.

  Ei se huanoo äitiä tee vaikka syättääki purkista ruakaa (ainaki yritän ittelleni vakuutella sillai). Porkkana maistuu itte valmistettuna hyvältä, mut peruna ihan kauheelta. Ite en semmosta söis, ni en ihmettele ko ei Kookaan syä. Anna sääki pari päivää vaan päärynää, kyl se ruppee suu aukeemaan ko saa aina herkkua. Koo on nyt ruvennu mylläämään kauheesti. En tiiä johtuuks se siittä että on kiinteitten alotuksesta mahavaivaa vai siittä että se on ruvennu ryämimään. Ennen se nukku niin nätisti...

  VastaaPoista