maanantai 27. elokuuta 2012

Kitinää.


En haluais taas kitistä, mut mulla oli huano päivä. Tai ainaki ensimäinen pualisko päivästä. Aamulla ko mää tein äSsälle aamupuuroo, onnistuin purottammaan lautasen näpeistäni. Tiätysti se meni just sillaipäin ko puuro ei siinä pysy. Kauppareissulla unohdin ostaa pualet jutuista mitä piti ja joku juappo tuli sanomaan mulle, että sun mukulas perse näkkyy (juu, niin näky). Sit kotiolähteisä ko olin nälkäsenä ja kiukkusena saanu mukulat pakattua autoon, huamasin parkkihallin korttiläpyskän hävinneen. No, mukulaa ulos autosta sit vaan. Lopulta se läpyskä löyty penkin ja turvakaukalon telakan välistä. Kotipihalla purotin postit kuralätäkköön ja sisällä astuin kakkavaippaan (näemmä nää mun kakkajutut ei loppunukka). Onneks se päivä siittä sit vähä parani. Pääsin yksin käymään korinykkösesä ostamasa mun uuteen hianoon silityslautaan päällisen. Lauta on kaverin vanha (ja sen äitin vanha), ainaki 70- ellei 60-luvultaki. Meinas heittää sen roskiin. Päällisostosten jälkeen kävin hakemasa kaverilta viälä muutaki roskiin menevää, esim isot pahvilootat. Niistä tehtiin äSsälle hiano kissatalo. Siittä sit ehkä tuanempana. Nii, ja kuulin että kaveripariskunta sai tännään pojan. Onnee vaan!.

7 kommenttia:

 1. Mullakin oli eilen huono päivä! Samikset!

  Toivotaan että tänään on parempi. Pakko olla, piru vie.

  VastaaPoista
 2. Joskus vaan kaikki menee pielee, ja hassusti, mut onneks huumorilla selvii vaikka mistä.
  Toivotan siulle tänää oikei oikei onnellista päivää.

  VastaaPoista
 3. On kyllä ollu oikeen "kaikki meni nurinnarin" päivä ja kyllä tuossa sen verran on ollu kestämistä, että ylittää hyvinki plokkaauskynnyksen :D
  Parempaa tätä päivää :)!

  VastaaPoista
 4. Määki natisen: Otson on ollu jo melkein viikon terve mutta mulla flunssa on muuttunu yskäks. Joka ei lähde millään. Vaikka yrittäis. Imupastillit ja yskänlääkkeet on mutta ei auta. Kele.

  VastaaPoista
 5. Laitoin sulle mää tykkään sun blogista tunnustuksen. (Jos sää haluat käydä sen poimimassa.) terveisin Kiki

  VastaaPoista
 6. Oho, mäkin jätin tunnustuksen - nyt niitä satelee sulle!

  VastaaPoista
 7. Juu, huonoja ja vielä huonompia ja väliin joku parempi päivä..näin se elämä menee..yhä edelleen..hihii.

  VastaaPoista