tiistai 7. elokuuta 2012

No nysse alkaa.


Voi kauheeta, nyt se sitte alkaa, se autotallin rakentaminen. Eilen illalla tuli kaivinkone ja huamenna alkaa touhu. Ärsyttävvää ko just sit ku alkaa marjat puskisa kypsymään. Eli tarttee hoitaa mukulat, kokata ruuat perheelle ja tyämiähille, istua marjapuskisa ja keittää mehut. Plus tiätenki ne muut normaalit hommat. Miäs ei varmaan kauheesti kerkee mukuloita kattomaan vaikka lomalla onki. Jos sillä rakennesuunnittelijalla ei olis kestäny niin kauan, ni meillä olis varmaan jo valmis talli tuala pihalla, ja marjat sais poimia ihan rauhasa.


Piha on möyritty jo ennen kaivinkonneen tulloo sillai ko lapiolla on pystyny ja joka paikka on täynnä mitä kummallisempia rakennustarvikkeita. Saa vahtia ettei äSsä telo itteens.


Mut se siittä valituksesta. Taisin aikasemmin valittaa sitä, että Koo ei avvaa suutans ko sitä syättää, eikä se muutenka suju. Nyt sujjuu. Suu aukee kommeesti ja ruaka maistuu. Neuvolan hyvä neuvo oli se, että antaa sille herkkuja, esim päärynäsosetta, ni se tottuu siihen lusikkaan.


Kirppikseltä löyty oranssi pyyhe vaaleenpunasilla pitseillä ja Koolle 86 kokonen essumekko. Se nyt ei taira ihan retroo olla, mut pistin tänne ko mun miälestä se on aika kiva.


Kesäkukkakokeilut on tänä vuanna menny kyl ihan piäleen. Vaikka nyt on kyl alkanu näkyä merkkejä että osa tsinnioista saattaa sittenki kukkia. Mut olkikukista ei tullu mittään eikä siperianunikoistaka. Aurinkonkukat kukkii, mut en olis uskonu, että siämenpussin mukkaan "matala lajike" on tosiaan noin matala, hyvä ko näkyvät heinien keskeltä.


Otin äsken ikkunan läpi kuvan. ÄSsä keinuttaa kastematoo keinusa. Tarttiskohan hommata sille jostain jottain leikkikavereita?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti