torstai 23. elokuuta 2012

Tännään.


Nii no noi korvikset mää tein kyl jo eilen. Pistin kaikki sammaan aikaan korvaan, ko kuka nyt jaksaa kattella kolmee eri kuvvaa mun korvasta. Roikkuva on emaloitu pronssivalu rumasti hopeisella lukolla, Sininen pyäree on emaloitua hoppeeta ja punanen ihan vaan kuparia, yllättäen kans emaloitu.

Mut siis tännään. Sen lisäks, että oon tehny tänne jo kaks postausta, mää oon siivonnu. Jynssänny rätillä ja mopilla vähä siältä sun täältä. Meillä on äSsän kans vähä eri näkemys oikeesta järjestyksestä. Täsä pari esimerkkiä. Sohvatyynyt:

Äitin näkemys.
ÄSsän näkemys.

Miten muumitalolla leikitään, ja miten niitten muumien kuuluu olla:

Äitin näkemys.
ÄSsän näkemys.

Sit sori vaan jos jonkua ällöttää, mut mun on pakko raportoira tää. Johan mää tosa esittelytekstisäki kerron puhuvani vauvankakkasta.
No juu, mää sitte olin saanu siivottua ja istahrin hetkeks tähän konneelle rentoutummaan. Laitoin Koon lattialle ilman vaippaa, aattelin että ottakoon vähä ilmakylpyä. Jossain vaiheesa alko kitinä, äSsä oli viäny siltä jonkun lelun. Se oli taas peruuttanu ittens sohvan alle ja olo näytti hiukan tukalalta. Aattelin pelastaa sen keskemmälle lattiaa. Siälähän oliki sit vattan alla kauhia kakka. Se oli peruuttanu sen yli ja sitä oli siälä sohvan allaki. Siinä mukulaa siivotesa sitä kakkaa tuli sitte koko vessaki täyteen ja ko otin siltä kakkasta paitaa pois, huamasin että sitä oli sillä käresäki iso kourallinen. Ko pesin sen kättä ja yritin estää sitä tunkemasta samalla toista suuhun, ni äSsä huusi ylpeenä, että "Multaki tuli kakka! Tuu pyykimään!". Sit rupes kyl jo vähä naurattammaan.

Kuvat ei anna oikeutta kakkakatastrofin kaameurelle.

Sit tein tännään äSsälle kameran. Se ko puhu jottain kissojen kuvvaamisesta, ni aattelin että tartteehan se oman kameran. Tein sen hianosti tyhjästä teepaketista, vessapaperirullan hylsystä ja läpinäkyvästä muavista. Enks ollukki näppärä? ÄSsän miälestä siittä tuli varmaan hyvä, ko miähellekki piti ensimmäiseks ilmottaa että nyt on kamera ko se tuli töistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti