lauantai 25. elokuuta 2012

Himotti blokata.


On tää kans, mulla on koko ajan kauhee himo blokata. Nytkä ei oo mittään asiaa kenellekkä. Löysin konneelta tommosen kuvan, misä on mun viimesimmät kirppislöyröt. Pannaan se sitte tänne. Joskus pari viikkoo sitte käytiin Kääkän kans Nokialla kattelemasa kirpputoreja. Löyty kiva Bremenin soittoniakat -puupalapeli (pari euroo), kissa -kuutiopalapeli (eurolla), pualalainen nätti lautanen ja Viola -juustolasi (pualen euron paikkeilla molemmat).

Ja koska mää TAAS yritän tehrä tikusta asiaa, laitetaan tän blogin ensimmäiset "päivän asu" -kuvat. Ittelläni on vaan vanha alushame ja virttyny hihaton paita päällä, sen näyn voitte miälessänne kuvitella. Mut mukulat on ihan sääryllisesti vaatetettu, ni niistä sit kuvat.

Koolla tekokuitupaita (Miähen vanha), alla valkonen hihaton body (kirpputori Nova, 0,50 e), Metsolan sukkikset (kirpputori Puotikuu, 2e) ja leluna villasukat (Kukkiksen äiti).


ÄSsällä veluuripaita (Miähen vanha), veluurisortsit (Finnwearin, joltain kirppikseltä), sukkikset (Sammon Kirppis, 0,50e), helmet (Hervannan Fida, 0,50e), kampaus (äiti repi harjalla).


1 kommentti:

  1. No noi on löytöjä, ou jee!
    Ja siis mitä ihania pieniä tyttöjä! Tää nyt ei oo yhtään sukupuolineutraalia mutta mäkin haluun tollasia mininutturapäitä! (Ja pojille kasvaa vaan takatukka meillä päin...).

    VastaaPoista