keskiviikko 8. elokuuta 2012

Päiväni kyäkkipiikana.

Kuvasta puuttuu mukulat punteista roikkumasta.

Ompas ollu päivä. Nyt olis ollu hyvä olla kaapisa joku Rynttyliisan robottiklooni. Sen ko olis kaivanu siältä ni se olis saanu tehrä pualet hommista. Leivoin pullaa ja sämpylöitä. Lounaaks tyämiähille oli lihapullia, kärysoosia ja perunoita. Koska päivä veny ni piti kehittää niille viälä toinenki ruaka, tein vaan pyttypannua päivän jämäperunoista. Sit viälä sallaati ja kahveet ja ja laiska töitäns luettellee. Ja ku menin luppaamaan että lähren huamenna likkojen kans kirppiskiarrokselle, ni tuala on nyt pari pellillistä pitsaa äijille huamisen ruuaks. Pyykinpesuki meinas kiiruusa unohtua. Koo kakkas sitteriin, se on viälä pesemäti. Äijät sai paljo aikaseks. On kaivettu ja on täytetty ja mitattu ja sääretty.3 kommenttia:

 1. Tuho ei voi muuta ko sanoo ," tuo tullessas, vie mennessäs,"
  Mukavia kiireisiä päiviä siulle.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi9.8.12

  Jaahah, rupesit sitte kumminki sämpylöitä leipomaan, ja viälä pullat päälle! Ja lihapullat pyärittelit! Mitäs se puhe helpommalla pääsemisestä oli? (Tais olla vaan mun puhetta...)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Koso-täti. :-)

  Anni, en mää pyärittele lihapullia. Oon laiska ja lättään vaan lusikalla pellille kökön. Siinä pääsee helpommalla. Ja sämpylät ja pullat tein "ilman käsiä".

  VastaaPoista