sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Kyl ne vaan on!


Meillä oli lauantaina piäni viaras. Tai no oli kaks isompaaki. Tai no meillä kävi kolme kertaa viaraita lauantaina, kauheeta hulinaa. Mut juu, Oo kävi meillä elämäns ensimmäistä kertaa. Sillä aikaa ko Kääkkä ja Paapoo oli saunasa, mää paapoin Oota. Tuli niin miäleen omat mukulat vauvoina. Eihän Koo nyt viälä mikkään iso oo, mut on se sentään Oota vuaren vanhempi. Kyl ne vauvat vaan on ihania!

Oo kiinnosti Koota. OK.
Kummasti se Holly Dolly taas uppos. Täti opetti pahoille tavoille ja näytti videoita netistä. Meijän mukulat on vauvana tykänny kauheesti tosta:

5 kommenttia:

 1. ♥ vauvat on niiin suloisia! Mukavaa maanantaita Maijalle♥

  VastaaPoista
 2. Niissä vauveleissa on niin ihana tuoksu, sillo ko eivät haise;)
  rakastan vauvoja.

  VastaaPoista
 3. Kyllä tästä lähtee nyt hyvin viikko käyntiin. Ensin annos vauvaa ja taaperoa ja sitten päälle vauhdikas video :) Ensin kyllä säikähdin, että se Marie ja toinen on sudenkorentoja, mutta taisi olla vaan pulskia mehiläisiä :D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi8.4.13

  No minust ne vauvat ei oo mitenkään erityisen suloisia, sorry vaan kaikki mamitsut.

  VastaaPoista
 5. Jos Anonyymillä ei oo lapsia ni sit ymmärrän. Mää vähät välitin vauvoista sillon ko ei ollu ittellä lapsia. Oma vauva on ihan käsittämättömän ihana. Nykyään jos pallukoi vauvaa, tullee miäleen omat. Ja tiätysti siskon vauva on ihana vaikkei tuliskaan miäleen omat mukulat. :-)

  VastaaPoista