maanantai 15. huhtikuuta 2013

Ne pari löytöö. Ja Lauri.


Oon ihan unohtanu esitellä, että mitä löysin siältä MLL:n kirppikseltä. Ostinhan mää vaipan ja sitä sun tätä vaatetta, mut täsä nää retrot. Koolle keltanen froteinen takki kevväisille kauppareissuille ja t-paita kesäks (jos nyt viälä sillon mahtuu päälle). Tutan pikkiriikkinen kisupotkari oli niin ihana, että mun oli pakko ostaa se ja viärä se mammalaan mun Lauri-nukelle.


Mää muistan ko mää sain Lauri-nuken. Olin sillon äSsän ikänen. Se löyty Pappan lapsuurenkorin vintiltä nukenvaunujen kans. Vaunut on jo hajonnu, mut Lauri on mulla viälä. Nimesin sen Lauriks ko olin just käyny kattomasa yhtä nättiä vauvaa jonka nimi oli Lauri. Nyt Lauri-nuken esikuva on jo aikuinen äijä, mut nätti se on kyl viäläki. Nukke-lauri on sit taas nykyään jo vähä kärsineen näkönen, silmä ei pysy auki ja siinä on sinitarraa, joku sormiki on menny poikki. Mut erelleen se on mulle rakas. Aina ko käyn mammalasa, se saa pusun.

Siinähän se Lauri-nukke.

9 kommenttia:

 1. Lauri nukke on ehkä pelottava ku sen toinen silmä on noin kiinni. Mutt tukkakiehkura on söpö! Mun kans tekee usein mieli ostaa retroja vauvan vaatteita, ne on lähes vastustamattomia. Mulla vain ei oo tollasta Lauria jolle niitä vois pukea. Pitänee ehkä hommata tytölle iso nukke, jolle sitt voi kantaa kirppikseltä ihania vanhoja.

  VastaaPoista
 2. Mesis15.4.13

  Voi miten ihana Lauri-nukke <3. Ja tosi söpön potkupuvun ostit Laurille.

  VastaaPoista
 3. Sulonen Lauri,noi lapsuuden nuket on tosi tärkeitä:)

  VastaaPoista
 4. ♥ no Laurihan iskee vekkulina silmää :)

  VastaaPoista
 5. Mikä mua oikein vaivaa, kun keltainen näyttää mukavan keväiseltä? Ehkä se vaan johtuu ihanaisesta vaatemallista Koosta :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi17.4.13

  Mulla on samanlainen, mutta tyttönukke nimeltään Ritva

  VastaaPoista
 7. Mahtaaks anonyymi muistaa miten vanha Ritva on? Olis hauska tiätää Laurin ikä suunnilleen. :-)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi20.4.13

  Minun Ritvani on noin 50v vanha. Sain kummitädiltä joululahjaksi v.1963.

  VastaaPoista
 9. Kiitos tiarosta! Luultavasti Laurikin on sitte sammaa ikkää. 60-luvulta arvelin sen olevanki. :-)

  VastaaPoista