maanantai 8. huhtikuuta 2013

MLL:n Lastenvaate ja -lelukirppis.


Osa neljä sarjasa Kangasalan kirppikset: MLL:n Lastenvaate ja -lelukirppis. Se oli taas tosa lauantaina Pikkolan koululla. Se järjestettään aina kevväällä ja syksyllä ja se kestää kolme tuntia. Ihmiset saa itte myyrä omia kamojans. Nykyään siälä on paremmin parkkitillaa, oon siittä joskus aikasemmin valittanu. Tällä kertaa (mun miälestä) paras pöytä löyty heti ulkoo. Se notku pelkkää retroo, juutuin siihen hyväks toviks.


Vinkkinä ihmisille, että vaunujen tai rattaitten kans ei kannata sinne lähtee, ei niillä pääse siälä tungoksesa mihinkä. Ja rahhaa kannattaa varata mukkaan paljo, ja ehrottomasti kolikoina. Mukuloita en itte ota mukkaan, mut paljo siälä niitä näkkee. Isommilla on hauskaa ko niillä on ommaa rahhaa ja saavat shoppailla leluja. Mää otan aina mukuloilta jalkapohjan malliset pahvinpalat mukkaan, on sitte helppo ettiä sopivia kenkiä.


MLL järjestää näitä muillaki paikkakunnilla. Siittä sitte vaan kooklettammaan oman paikkakunnan MLL:a ja kattomaan koska ne mahrollisesti tollasia järkkää. Kauheen kivvaa ja kätevää.

3 kommenttia:

  1. Nämä MLL:n kirppikset on kyllä mahtavia aarreaittoja lapsenvaate ikäisen vanhemmalle. Näitä tuli aikoinaan koluttua aina kun niihin vaan pääsi :)

    VastaaPoista
  2. iihania retroja <3 oliko missä hinnoissa?

    VastaaPoista
  3. Ostin sellasen hupullisen takin, se oli 3e, muut oli parin euron luokkaa. Ei ollu kalliita siis. :-)

    VastaaPoista