tiistai 23. huhtikuuta 2013

Ruljanssi.


Ko lähretään ulos, homma mennee näin:
Ensin viis minuuttia patistellaan äSsää vessaan. Sit kolme minuuttia vaihretaan vaippaa Koolle. Komennettaan äSsä vaatettammaan, se on just alottanu taas jonkun hianon leikin jota ei muka voi jättää kesken. Sit 4 minuuttia ohjeistettaan äSsää vaatetuksesa ja lykätään se pihalle. Koota vaatetettaanki sitte 5 minuuttia: villahousut, villasukat, haalari, kurahousut, saappaat, tikkurit, kurahanskat, kaulahuivi, pipo ja helpotuksen huakaus. Minuutti mennee ko verän ittelleni takin ja ettin olohuaneesta saappaani joilla äSsä on ilmesesti leikkiny.

Ko sen innoissans keksii, että "hei, lähretääs ulos", ni hommaa aina latistaa vähä se, että sinne ulos päästään vasta kahrenkymmenen minuutin päästä. Otin eilen aikaa sekunttikellolla. Kummasti siinä hujahtaa minutti ja toinenki. Mut kohta on jo kesä, sillon ei tartte ko avata ovi, jos sitäkä.

4 kommenttia:

 1. Onhan toi lasten pukeminen joskus aika työlästä:)
  Kun aikamiespoika oli pieni olin perhepäivähoitaja, 4-5 vierasta lasta oman lisäksi puettavana, hiki siinä tuli hoitajalle ja kun viimein päästiin pihalle alko joku muksuista vinkumaa, "pissittää, pissittää" ja sit taas sisälle, riisuttii, pissittii puettii.
  Mutta kuten lauletaan, "päivääkää en antaisi pois":)))

  VastaaPoista
 2. Mää oon läpimärkä hiestä jo kahrenki mukulan kans. Kauheeta jos niitä olis viis... :-D

  VastaaPoista
 3. ♥ siellä touhua piisaa..Halaus Maijalle♥

  VastaaPoista
 4. Kuullostaa melkein samalta kun mun kävelylle lähtö. Kovalla pakkasella menee tollaamiseen ja tollojen riisumiseen sama aika kuin siihen kävelykierrokseen. Välillä käy niin, että kun viimein olen valmis niin sitten täytyy vielä varmuudeksi mennä vessaan :D

  VastaaPoista