torstai 4. huhtikuuta 2013

Pitäkööt vaatteens!

Mää oon ollu niin rapakunnosa, että oli pakko ottaa itteens niskasta kii ja alkaa kuntoilemmaan. Pari kertaa hortoilin lenkillä tikkitakki päällä. Sit aattelin, että jos kerranki panostais kuntoons ja ostais kunnon lenkkeilyvarusteet. Menin johonki Intersporttiin ja kauhistuin niitten rättien hinnoista. Vuasikauret ko oon ostanu vaan kirppisvaatteita, ni 70 euroo jostain ohuesta takinlirpakkeesta ei ees mahru käsityskyvyn piiriin. Ja sitte tiätenki oli viälä se, että ko kokkeilin sovituskopisa suurimpia löytyneitä housuja, kokkoo 44, ni ne olis ratkennu jos olisin yrittäny laittaa kenkät jalkaan. Totesin, että pitäkööt vaatteens. Kyl mun kunto kohenee ilmanki (tai siis, en nyt tarkota että alasti).

Kotona kaivoin kaapista jonkun vetskarillisen collegepairan. Oli miästen kokkoo, mahtuu mahamakkarat, lyhensin vähä hihoja ja hyvä tuli. Siinä mulla on henkittävä takki. Kaapista löyty kans vanhat collegehousut. Ne oli liian lyhyet ja liahuvapunttiset. Kavensin hiukan ja laitoin resorit. Hyvät tuli. Lenkkaritki olin suunnitellu ostavani, mut ko oikeen kaappeja pengoin, ni löysin semmosetki. Sit vaan pipolootasta ohut trikoopipo ja mulla oli kuntoiluvaatteet. Ainoo mihin meni rahhaa oli urheilurintsikat, ne hain Cittarista parillakympillä.


Ne Intersportin juaksuhousut kokkoo 44, jotka ei mahtunu mulle, oli ihan surkeet (happamia sano...). Ennemmin mää hömpötän menemään ilmasisa housuisa joitten lapusa lukkee:

Hah, siittäs sait Intersport, ittelläs on iso pylly!

11 kommenttia:

 1. Sä olet ihan oikeassa - ei urheiluvaatteiden käyttö ole tuotemerkistä kiinni, vaan siitä, että käytettävät vaatteet on mukavat päällä ja niissä viihtyy. :)

  Tsemppiä lenkkeilyyn! :)

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä kuntoiluun! Oma setti on vielä suunnitteluasteella. Pinttynyt hienhaju lähtee sit etikkavesiliotuksella ja sen jälkeisellä pesulla. Budget sportista saa joskus jämäkappaleita suht edullisesti tai lehtitarjouksissa ilmotettuja pieniä eriä. Jos nyt vielä joskus tarvii vaatteita tai kenkiä kaupasta hakea...

  VastaaPoista
 3. Juu oon samaa mieltä siitä itersportin pyllystä:))
  Miks pitää ennen kuntoilua ostaa hienot ja kalliit vaatteet, kohoaako kunto niissä paremmin kuin niissä ei niin kalliissa?
  Koko talven oon lenkkeilly ikämiehen vanhassa kansitakissa, vuosilta 1980 ja jotain, hyvin on asiansa ajanut.

  VastaaPoista
 4. Oi Maija, mää nauran niin, etten mää saa edes henkeä. Pitäisköhän meidän kaikkien, jotka ei mahdu niihin valekokoisiin housuihin lähettää herra tai rouva Inter Sportille kuluttajapalautetta "Itelläs on iso pylly" :D

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Tiina4.4.13

  Mä oon huomannu ihan saman homman että vaatteisiin ei mahdu ja ne maksaa maltaita noissa urheiluliikkeissä!!
  Kävin kattelemassa alennusmyynneistä itelleni takkia ja alle satasella ei löytyny mitään! Paras oli yks haltin takki joka oli 70% alennuksessa ja makso silti vielä 225€!!! Kuka noita ostaa?

  VastaaPoista
 7. Huh, oot sentään käynyt kokeilemassa :O Mie en uskalla kuin vilkaista mainoksia, kun vien niitä paperinkeräyskoriin.
  Joskus( vuosia sitte) mieki kaupassa kokeilin joitain housuja, olivat xxL kokoa, ja ei mahtuneet, sen jälkeen oon vähemmän kokeillut vaatteita, tyydyn entisiin...

  VastaaPoista
 8. Nuo uusien vaatteiden hinnat on naurettavia, ja vielä enemmän urheiluvaatteiden!
  Onneks käytettynä saa ihan hyviä vaatteita ja ihan kivan näköisiäkin :)Mä en ainakaan aio siirtyä uusien vaatteiden ostoon, vaikka nyt on töitäkin...
  Isosta pyllystä tulee mieleen, kun nuorimmainen oli pieni ja istui mun pyörän takana, niin sanoi useamman kerran: äitillä on iso pylly! No nyt on jo ittelläänkin :)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi4.4.13

  :D ISO KIITOS päivän piristyksestä! Kyllä taas sai nauraa!! Sulla on sana niin hyvin hallussa, että voisit hyvin alkaa kirjoittaa jotakin kolumnia johonkin.

  VastaaPoista
 10. Oikee asenne!

  :D Ja hauska postaus muutenkin.

  VastaaPoista
 11. Kyllä minäkin taidan onnellisesti tyytyä edelleen kirppisvaatteisiin.
  Viime kippispöydästä tienatuilla rahoilla ostin joulualesta haltin housut joille jäi huiman alen jälkeen vielä 99e hintaa. No parin kuukauden päästä huomasin kirppiksen sovituskopista peilistä, että mun mustissa housuissa on jotain outoa valkosta haarojen välissä...joo-o housut oli ratkennu ja tietenkin sillä tavalla, ettei niitä voi mitenkään huomaamattomasti korjata. Siinä sitten kirppistelin loppuun kettuuntuneena ja vähän vaan haaroista ratkenneilla halteilla ja aattelin, et jos jotain häiritsee ja tuijottaa, niin oma on ongelmansa, mut multa ois voinu mennä joku hyvä löytö sivu suun :D Nyt naurattaa, silloin ei.
  Tekisi mieli käydä vähän antamassa palautetta, mutta en taida viitsiä, kun en asialliseen sellaiseen taida pystyä. Haltin tuotteillahan olisi ollut tosi pitkä takuukin...tosin jos joku kassalla vaan olisi kertonut ja olisin tajunnut pitää kuitin tallessa. Kyseessä oli mun mielestä ihan selvästi valmistusvirhe, koska saumavaraa ei ollut käytännössä juuri lainkaa ja kangas oli liestynyt ompeleen alta :/ No oli mun ekat ja vikat "laatu" vaatteet uutena kaupasta!

  VastaaPoista