lauantai 13. huhtikuuta 2013

Lokerikko. Tai taskukko, mikä liä...


Vein Oolle vaippapöyrän takana olleen nalleseinävaatteen. Seinä alko näyttää tyhjältä, muistin Oranssin omenan lokerikon. Tein siihen sitte semmosen, saman kokosen ko se nallekankas oli. Nyt on kätevää säilyttää seinällä tutit ja bodynjatkeet sun muut pikkutavarat.

Siinä ne taskut pullottaa. Tarkkasilmäset voi nährä pöyrällä mustan täplän. Se on Koon napa joka irtos reilu vuasi ja 2 kk sitte. Eihän sitä raskii heittää pois, se on pala mun vauvaa. Olkoon siälä mihin sillon lennähti.

Tein kans Koolle pari tuttinauhaa lissää, ko ne on aina häviksisä.


Sitte asian viärestä sää ja mää. Mää rakastan ko sattaa. Tännään heräsin ekan kerran tänä vuanna siihen ko sare ropisi pellikattoon. Voiks olla ihanampaa!

9 kommenttia:

 1. Mesis13.4.13

  Olet aika taitava ja kekseliäs.

  Tuo napajuttu oli tosi hellyttävä. Eihän sitä pois voi heittää.

  VastaaPoista
 2. Oi miten hieno tuli! Tykkään paljon :)

  VastaaPoista
 3. Pirteänvärinen lokerikko!:-)

  VastaaPoista
 4. Kiva tuollanen lokerikko.

  Satas vaa ja kunnolla, sulas lumet jne:))

  VastaaPoista
 5. Mäkin tykkään sateesta! Ja se on parasta juurikin peltikatolla.

  VastaaPoista
 6. Kivan pirteän värisiä taskuja!

  VastaaPoista
 7. Olet sää niin taidokas näissä ompelutöissä :) Rupesin eilen illalla funteeraamaan nukkumaan mennessä, että olethan sää venutellut lenkin jälkeen?

  VastaaPoista
 8. Tankki sano, että kannataa venytellä vasta puali tuntia lenkin jälkeen. Siks se tuppaa unohtummaan, mut yritän kyl aina muistaa. Tosin tarttee kysellä Tankilta tarkempia venyttelyohjeita, ei siittä varmaan oo hyätyä jos venyttellee vääriä paikkoja tai muuten vaan väärin.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi12.6.13

  Hei,

  Jos teiltä löytyy tarpeettomia tutteja,tuttinauhoja,tuttipulloja tai kestovaippojen imuja niin meille saa lahjoittaa :) meillä keräillään reborn-nukkeja ja tehdään niistä niille sopivia. Yhteyttä saa ottaa: lenfuuma@gmail.com

  VastaaPoista