sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Piäni pyyntö.


Mää luen niin monia ihania blogeja ja tykkäisin kauheesti aina välillä niihin kommentoira. Mut ussein on kiiru tai mukulat sörkkimäsä näppäimiä, sun muuta häiriöö, ja sillon saattaa jäärä kommentoimati jos blogisa on päällä se ropottihomma. Siis se "todista ettet ole robotti".

En tiiä onks mun silmisä vikkaa, vai onks vika huanosa läppärin näytösä, mut joskus saattaa käyrä niin, että vasta kolmas varmistus mennee oikein. Joskus luavutan jo heti ko ekan kerran mennee väärin, tai sitte en viitti yrittää kertaaka. En tiiä oonko liian malttamaton, mut meittiä voi olla muitaki. Jää kommetteja saamati.

Niin että tarkistakkaa onko ne ropottivakuuttelut pois päältä (ilmeisesti se on alkuasetuksia vakiona, eikä sitä ommaan blogiin kommentoiresa huamaa). Ainaka mun blogini ei oo joutunu minkään kauheen roskapostin uhriks. Yhteen aikaan ropottikommentteja tuli usseempia, mut ne tuli kaikki sammaan postaukseen ja loppuvat ko poistin kommentointimahrollisuuren siittä kyseisestä postauksesta (tekstin muakkaustilan asetuksista siälä alaoikeella). Ei niin vanhaan postaukseen kukkaan lukija ennää olis mittään kommentoinu.

Noin sen ropotinkarkottajan saa pois päältä:
Asetukset - Tekstit ja kommentit - Näytä sanavahvistus: Ei

8 kommenttia:

 1. Mä otin myös sen robottitarkistuksen pois päältä eikä semmoisia viestejä ole tullut - en ole ainakaan huomannut asiattomia viestejä. Kissablogiini niitä on tullut (toinen palveluntarjoaja), mutta eivät viestit haittaa. ;-)

  Käytän osaksi nettiä puhelimella niin ilman robottitarkistuksia on postauksiin helppo kommentoida pienehkön puhelinnäytön kautta.;-)
  Neljänkympin kynnyksellä ikä vaikuttaa näkööni - olen huomannut (pitäisi uusia lasit:-)) niin robottitarkistusten sisältö on välillä arvailua.;-)

  VastaaPoista
 2. Sitä ei vättämättä ite edes tajua, että semmonen on päällä. Mun mielestä kun ite lisään omaan blogiini kommentin, siihen ei tule niitä robotinvastustus koodeja, luulin sitten ettei niitä tuu muillekaan, mutta taitaapa tullakin.

  VastaaPoista
 3. Eipä mullekaan oo tullu mitään ei-toivottuja kommentteja. Kun muistas vaan kellä on niitä ropotteja päällä, niin ei viittis alkakaan kommentoida,jos monessa on ropotit nii alkaapi kommentointi tökkiä. Jos on epäselvät numerot tai kirjaimet naputtelen ne siitä kiekurasta uusiks.

  VastaaPoista
 4. Ne on kyllä välillä ärsyttäviä ne "robottijutskat".Kai sen ite tietäis jos on ne päällä, mulla ei ainakaan tietääkseni ole.
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 5. Ne robottitunnistukset on kyllä välillä semmoisia hieroglyyffejä ettei niistä ota mitään selkoa. Joskus tulee luovutettua, jos moneen kertaan yrittää ja ei vaan onnistu.

  VastaaPoista
 6. Joo, samaa mieltä! Mullakin oli robotti, etten tiennyt ja ihmettelin, miks kukaan ei kommentoi? No, fiksu lukija ilmoitti siitä ja poistin. Muutamissa blogeissa on se robottihommeli ja sit ne ihmettelee, kun kukaan ei mitään kirjoita. Kannattaa poistaa, niin vois joskus jotain kirjoittaakin!

  VastaaPoista
 7. ♥ juu, ne on aika hankalia ja vaikeita välillä. Mukavaa sunnuntain jatkoa Maijalle!

  VastaaPoista
 8. Anonyymi14.4.13

  Minä kun olen luullut, että vanhat silmäni tekevät tepposia, koska en aina saa selvää, mitä ne hieroglyfit ovat. Jossain virallisessa jutussa oli jokin aika sitten näitä koukeroita. Varmaan vasta kymmenennellä kerralla osuin oikeaan. Hermo meni, mutta kun olin asiaani netissä alkanut hoitaa, tein sen sitten hampaita kiristellen ja koukeroita suomentaen.

  VastaaPoista