sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Kissan saaliit.

 

Jos kissa tappaa rauhotetun elukan, kissan omistaja on vastuusa. Meillä näkkyy sillon tällön vaskitsoita, jos katti semmosen söis ja kii jäätäis, meijän varmaan tarttis maksaa korvauksia reilut parisattaa euroo. Toivottavasti meillä ei oo tammihiiriä, niistä tarttis maksaa melkein 2,5 tonnia.

Käpytikasta sais maksaa 34 e, mut onneks toi yksilö oli ihan itte lentäny päin ikkunaa ennen ko katti söi sen. 

Se on hyvä ko katti pittää myyrät kurisa. Niitä oli nurkisa aika paljo ennen ko me kissa otettiin. Välillä vaan säälittää ko niillä täytyy niin julmasti leikkiä. Sisiliskotki se mun pualesta sais jättää rauhaan. Mut kissa on kissa vaikka voisa paistais.

Matoperse ja matoateria.

3 kommenttia:

 1. Niinpä, kissa on kissa. Meillä niitä on kaksikin, ihan hiirikoiriksi otettu. Ja kyllä ne hyvin hiiret ja myyrät pitää poissa nurkista. Valitettavasti meilläkin niitä sisiliskoja päätyy kissan ruuaks, siitä en tykkää yhtään. Vaan minkäs sitä kissa luonnolleen pystyy. Tosin tähän joku nerokas toteaa että pitäkää kytkettynä kissat, mutta miten sitten hiiren pyydystys onnistuis? Mieluummin kuitenkin ne hiiret pois nurkista.

  VastaaPoista
 2. Mesis9.7.13

  Järki sanoo, että hyvä, kun ei oo hiiriä eikä myyriä nurkissa, mutta tunteet sanoo että nyyh, -hiiriparat. Minä kun tykkään niistäkin. Mutta ihana on teidän kissa <3

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoinen lista. Valitettavasti olen löytänyt pihasta puolikkaan vaskitsan, kuolleen lumikon sekä kuolleen koivuhiiren sekä kissa on tuonut kaksikin kertaa sisälle elävän sisiliskon, jotka olen saanut onneksi pelastettua. Noista vainajista pahasti epäilen kissaa... Ilman kissaa vaan meillä olisi melkoiset jyrsijöiden juhlat. Melkeenpä pakko niitä pitää.

  VastaaPoista