tiistai 9. heinäkuuta 2013

Nähtiiks sillon nälkää?


Ihmiset on ollu niin laihoja 60- ja 70-luvuilla, että suurin osa kirppisten retrotarjonnasta on mulle toivottoman piäniä. Miks mää en tajunnu ostella retrovaatteita sillon ko olin sutjakka? Kyrsii välillä aikalailla ko joutuu jättämään kirppikselle jonkun ihanuuren joka kumminki on liian piäni. Mistäs saisin aikakonneen? Menisin 15 vuaren taakse sanomaan ittelleni, että nyt krimplenet kehhiin.

Se tekkee se 15 vuatta aikamoisen muutoksen.

Tääki ihanuus mahtuis hianosti, jos musta viipalois kolmasosan leveyrestä pois. 
Mut ei hättää! Kyl mää sentään aina välillä jottain sopivaaki löyrän. Kuten ootte varmaan jo huamannu.

9 kommenttia:

 1. Mesis9.7.13

  Olisit vaan ostanut tuon mustan ihanuuden. Hetken kun vielä karppaat, niin jo mahtuu päälle :)

  VastaaPoista
 2. Voi ei, mekot oli kuule pieniä jo silloinkin, niihin vaan survottiin itsemme sisään, oli tiukkoja housuliivejä jotka kuroi vatsan kasaan, tai korsetteja.Mekot kirrasi olkapäistä, hihat oli kapeita, helmat lyhyitä,ja me näytettiin hienoilta:))

  VastaaPoista
 3. Anonyymi10.7.13

  Samaa olen huokaillut minäkin kirppiksillä; jos oisin pari numeroa pienempi, niin löytäisin vaikka mitä ihanuuksia kirpputoreilta ja ennen kaikkea HALVALLA...mutta näillä nyt kumminkin mennään ja onneksi joskus tärppää ja löytyy sopivaakin kudetta. Taas niin älyttömän hauska toi sinun kuva-vertailu!!

  VastaaPoista
 4. Ihmiset oli kyllä pienempiäkin, ainakin pituudesta. Sekin talon vanha heteka, joka me raahattiin pihalle lekottelu paikaksi, on niin lyhyt et jalkaterät jää ulkopuolelle jos haluu jalat suorina nukkuu :)

  VastaaPoista
 5. Mikä kumma se aina meitä naisia lihottaa sen jälkeen kun menee naimisiin ja alkaa saada lapsia?

  VastaaPoista
 6. Joo-o. Just naureskeltiin äitin kanssa sen ja isin vanhoille vaatteille. Miten pikkasia he ovat olleet nuorempana. Ja mäkään en mahdu edes omaan hääpukuuni enää. KÄÄK! Nuorena mä olin tosi ruikku ja mä häpesin sitä silloin niin, että ostin vaan sellaisia isoja vaatteita, ettei kukaan näkisi mun olevan sellainen kukkakeppi. En mä enää varmaan häpeis. Nyt mä häpeen näitä vatsamakkaroita. :DDDD Koskaan ei oo sopiva varmaan.

  VastaaPoista
 7. Että rupes naurattaan toi Kosotätin kommentti. Kai mun tarttee sit vaan ruveta survomaan itteeni niihin tiukkoihin vaatteisiin. Ni näytän sit hianolta. :-D

  Emilie, mää oon miättiny sammaa. Mun lapsettomat kaverit on yleensä aika timmisä kunnosa, kai ne kerkii hualehtimmaan ittestäns enemmän.

  VastaaPoista
 8. Että rupes naurattaan toi Kosotätin kommentti. Kai mun tarttee sit vaan ruveta survomaan itteeni niihin tiukkoihin vaatteisiin. Ni näytän sit hianolta. :-D

  Emilie, mää oon miättiny sammaa. Mun lapsettomat kaverit on yleensä aika timmisä kunnosa, kai ne kerkii hualehtimmaan ittestäns enemmän.

  VastaaPoista
 9. Mammeli11.7.13

  Ai ai, Rynttyliisa, näytät tossa rikkaruohonkitkemiskuvassa ihan naapurin mummolta. Sama asento, sama malli. Kiva mummo, täyttää tosin tänä vuonna jo 90 vuotta. Minä olenkin aina ihmetellyt, miksi sinun välttämättä pitää ehtiä hänelle kylään, kun tulet Loimaalle. Nyt alan epäillä, että käyt hakemassa tyylivinkkejä.

  VastaaPoista