keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Näihin en oo tyytyväinen.

Se saattaa mennä sillai, ettei naisihminen oo ikinä tyytyväinen sisustukseen. Mun silmää on alkanu vaivata vähä yks ja toinen paikka. Ja kas kummaa, ne on meillä ainoot asiat jotka ei oo retroo.


Suurin murheenkryyni on olohuane (kuva ylhäällä). Sohvat, kirjahyllyt ja TV-taso on kaikki vähä liikaa nykyaikaa. Ja muutenki. Telkkari on ruma ja kirjahyllyt aina täynnä roinaa. Tiiä sit mitä sille tekis.


Keittiön kaapit on varmaan jostain 90-luvulta. Mää haikailen 60-luvun kaapinovien perrään. Voi miks täälä on joskus menty tekemään keittiöremontti...


Meijän makuuhuane on muuten ihan kiva, mut  Koon sänky pistää siälä ikävästi silmään. Oli pakko vaihtaa sen ihana pinnasänky tommoseen matkasänkyyn. Mää ko pelkäsin että se puttoo siältä, en mää voi istua vintisä vahtimasa ko se nukkuu. Onneks sen voi jo kohta siirtää isompien sänkyyn.


Eteinen on kauhee. Se tarttee kaapit. Viime talvena sanoin, etten halua ennää yhtään talvee jollon talvikamppeet kirjaimellisesti vyäryy eteisestä viaraitten päälle.

Mites muilla? Mitä te haluaisitte muuttaa huushollistanne, mut ootte jumisa asian kans?

10 kommenttia:

 1. Meil on vähän samat paikat, joita haluisin muuttaa eli olohuone ja eteinen, mutkun mutkun...olkkarissa pitäs tehä ensin lattiaremontti ja eteinen taas on pelkkiä ovia (5 kpl) ei sinne mahu juuri muuta kuin naulakko ja yks tuoli :( Ja naulakossa on enimmäkseen miehen vaatteita ja meiän sateenvarjot, joten ei nätti :( (mun ulkovaatteet kun on keittiön komerossa).

  VastaaPoista
 2. Täällä tarvittas lisää kaappeja ja lipastoja säilytykseen.

  VastaaPoista
 3. Haluaisin äänieristyksen.
  Ja jos ei nyt saada uutta, haettua kotia niin kesällä maalataan. Mies on saanut päättää sisustuksen - jonkinlainen epämääräinen kompromissi koko koti - mutta enemmän mua häiritsee se, että tätä huushollia ei oo remontoitu ikuna ja se alkaa näkyä.

  Mä en yleensä tykästy kalusteisiin (syy, miksi mies sisustaa) mutta teidän tv-tasohan on jotenkin ihan super kiva! Ja muutenkin yhtenäinen, rynttismäinen koti. Vaikka joo, varmasti itse löytää miljoona, tai ainakin viisi, asiaa jota haluaa muuttaa. Kiva koti teillä on, ja kivemmat asukkaat!

  VastaaPoista
 4. Mie haluisin ommaa kammarii uuven vaatekaapin, sellasen jossa ois ne liukuvat korit ja muut hienoudet, nyt on vanha seinään upotettu kaappi, kolme pientä hyllyä tai liikaa vaatteita, oven kun aukasee ni kaik vyöryää päälle:) alta pois ja äkkiä.

  VastaaPoista
 5. Mesis4.7.13

  Minusta teillä on kodikasta.

  Meillä haluaisin uudet keittiön kaapistot. Muutenkin tahtoisin lisää kaappitilaa, mutta ei mahu, ei.
  Kylppäriin tahtoisin uudet suihkuvempaimet, ja jonkinmoisen listan, noin 5 cm korkean lattialle, että saan suihkuverhon sinne sisäpuolelle, kun suihkussa käydessä koko kylppärin lattia lainehtii. Huonosti tehty kallistukset.
  Muuten en vaihtaisi meillä mitään. Olen aina halunnut olkkariin rottinkikalusteet, ja nyt ne minulla on.

  VastaaPoista
 6. Mä remppasin melkein koko huushollin sillon kun me muutettiin tähän. Kylppäri jäi tekemättä ja se kyllä näkyy. Haluaisin pyykeille oman huoneen, sellasen missä ois vaate ja liinavaatesäilytys samassa, mutta se ei täälä onnistu. Haluaisin makkariin yhtenäiset kaapistot vaatteille, mutta ei mahdu. Taikasauvanheilautusta odotellessa. Kohta asia pitää jotenkin ratkasta.

  VastaaPoista
 7. Tankki4.7.13

  Roskiin. Roskiin pualet meirän tavaroista, sit olis hyvä.

  VastaaPoista
 8. Enpä oo oikein tyytyväinen mihinkään koko talossa. Haluaisin kokonaan löytää toisen talon. Vanhemman talon, ehkä hirsisen, jossa ois iso tupa. Ei vaan löydy sopivaa. Tarviis ensin voittaa lotossa muutama miljoona edes, niin sit löytys.

  VastaaPoista
 9. Sesse, meijän eteisesä on 6 ovee. Mut onneks sinne jonkilaiset kaapit mahtuis. Niitä orotellesa.

  Kiitos kaikille kommenteista, näitä oli mukava lukkee! Jopa oli taas Tankilla karkee töksäytys. :-D

  VastaaPoista
 10. Tankki5.7.13

  Höpsis. Se olis ollu karkeeta, jos olisin sanonu et roskiin pualet TEIRÄN tavaroista. Kyllä omiaans saa.

  Vaikka ei kyl sen pualeen, kyl teiltäki joutas.

  VastaaPoista