tiistai 2. heinäkuuta 2013

Lataustyyny ja pussi Lumialle.Ompelin uuren päällisen kännykkäpuhelimen lataustyynylle, alkuperänen kun ei miällyttäny. Meillä ei mittään Fatboyta mainosteta.

Samantiän tartti ommella viälä pussukkaki sille puhelimelle. Mua on häirinny ko se pyärii käsilaukusa avvainten sun muun roinan joukosa. Takapualle tein vetskaritaskun, saa sit vaikka rahhaa tai ne avvaimetki kyytiin.


Leikkasin paksusta muavista kovikkeet, kestää paremmin vaikka kolauksiaki. Vahvistin kankasta liimaharsolla. Vetskari ja ripustusjutut löyty mun ompeluvehkeistäni. Hyvä tuli.5 kommenttia:

 1. Ja hyvä tuli! Sinä se osaat :)

  VastaaPoista
 2. Lataustyyny!? Ikinä kuullutkaan moisesta, vaikka jonkinlaiseksi nörtiksi itseäni nimitän. En taida nimittää enää! :D Ja kyl oot hienon tuunauksen saanut aikaiseksi.

  VastaaPoista
 3. Toi tyyny on kyl tosi kätevä. Tommonen kosketusnäytöllinen puhelin viä kauheesti virtaa, sitä saa olla koko ajan lattaamasa. On niin helppoo vaan viskata se puhelin siihen tyynylle. Lataavat kuoret täytyy tietty olla, että se tyyny toimii. Puhelin löytyyki nyt paremmin ko mun vanha puhelin, ko se on aina siinä tyynyllä. :-D

  VastaaPoista
 4. On se tekniikka vaa ihmeellistä, ko tyynytki jo lataa puhelimia:))
  Ei sitä ennen, sillo oli vaa kynä, helmitaulu ja ruutuvihko, sekä sentraali santrat.

  Mukavan näköset ompelukset.

  VastaaPoista
 5. En oo kuullukkaan tuollasesta tyynystä :O jatkuvasti kyllä pitää olla lataamassa puhelinta. Eipä siihen mun romuun tuollasta saakaan varmaan. Mut johan teit hienon laukun sille!

  VastaaPoista