torstai 25. heinäkuuta 2013

Munakoisot on nyt halpoja.


Tarttee oikeen muistuttaa teittiäki, että munakoisot on nyt halpoja. Nyt voi tehrä mun lempiruakaani moussakaa ilman että kukkaro kärsii kauheesti. Talvella hinta on vähintään kolminkertanen.

Ostin munakoisoja ja aattelin tehrä niistä jottain muuta tällä kertaa, just vähän aikaa sitte ko tein moussakaa. En pystyny. Moussaka siittä sit taas tuli.


Mää en laita siihen juustokastiketta niin ko kuuluis. Teen tällä ohjeella. Ihan oikeeoppistaki varmaan tarttis joskus kokkeilla. Tiäs vaikka olis yhtä hyvvää.


6 kommenttia:

 1. Ei hullumpi reseptivinkki! Siitä onkin aikaa, kun olen munakoisoa käyttänyt. Taisin tehdä jotain kiinalaista. Nythän näitä kasviksiä pitäis käyttää kun edullisia ovat ja hyviä.

  VastaaPoista
 2. Mä en ole koskaan tehnyt moussakaa! Enkä muista olenko edes syönyt. Se on kumma kuinka mulle on periytynyt enimmäkseen vaan ne lapsuuskodin ruuat :)

  VastaaPoista
 3. ♥ näyttää niin makoistalta!

  VastaaPoista
 4. En o varmaan ikinä maistanu. Musta munakoiso on hiukan pelottavan näkönen. :D Ja se muistuttaa etäisesti kesäkurpitsaa, mistä en oikeen välitä. No, jos "tosiaikuisena" sitte. :)

  VastaaPoista
 5. Täytyy kokeilla kun tuo munakoiso ei oikein ole hallinnassa, mutta jos tällä sitten onnistuu :)

  VastaaPoista
 6. Söin joskus ravintolassa "Munakoisoa pyörtyvän imaamin tapaan". Siittä näyttää löytyvän ohjeita netistä. Jos sitte sitä kokkeilis seuraavaks. Ettei kerkee moussakaan kyllästymmään. Munakoiso on kauheen hyvvää, mut ei se kyl taira kaikkien suuhun sopia. :-)

  VastaaPoista