perjantai 19. heinäkuuta 2013

Piaruun pakattua.


Ennenvanhaan hoirettiin se tuareustarkastus haistamalla lihhaa. Nykyään kattotaan päivämäärää. Eikä se haistaminen nyt niin onnistukkaan, ko aina se suajakaasu haisee ko paketin avvaa. Mun miälestä ne suajakaasut haisee pahalta. Piaruun pakattua, niin ko pappa sannoo. Lihhaan tunketaan punasta väriainetta houkuttelevamman ulkonäön saamiseks ja ympäröirään se haisevalla kaasulla, yritä siinä sit päätellä onks se hyvvää vai ei. Mut täytyy kyl myäntää, että se kaasu on loistava keksintö.

8 kommenttia:

 1. Meijän pojat nimittää kaupan lihapullia pierulihapulliks, kun se paketti haisee ihan pierulta.

  VastaaPoista
 2. Tankki19.7.13

  Toi on mun paita!

  VastaaPoista
 3. Kaikkein kauheinta on kaupan lihapullat :D

  VastaaPoista
 4. Hyvin kuvaava tuo kuva ;DDD.
  Todella ei viitti syödä kaupan lihapullia tuon hajunkaan takia.

  VastaaPoista
 5. Mesis21.7.13

  Kyllä oli osuva nimitys tuo "piaruun pakattu". Kinkkusiivutkin ovat ah, niin herkun näköisiä, mutta kun paketin avaa, niin miettii, että voiko tuota edes syödä, kun haju on aivan kamala.
  Ja nuo kaupan lihapullat. Ne ovat hajun lisäksi myös pahan makuisia.

  VastaaPoista
 6. Tankki, se on mun paita ny!

  Mää en oo kauheesti ostanu kaupan lihapullia, mut nyt ainaki tiiän ettei kannata ostaakkaan. Tai ainaki pittää avata se paketti sit ulkona. :-)

  VastaaPoista
 7. Tankki23.7.13

  Niin kai... Pirät sit hyvän hualen siittä!

  Sitäpaitsi, kaupan lihapullat on joskus ihan hyviä. Plus, et mikkään ei oo sen palkitsevampaa ko piarasta muutaman tunnn päästä semmonen piaru, et tekkee itekki miäli lähtee pois. Hohohohohoh.

  VastaaPoista
 8. No sen verran mullaki on kokemusta kaupan lihapullista, että tiiän mikä haju ihmisestä lähtee ko on niitä syäny. Tosiaan, karmeita piaruja!

  VastaaPoista