lauantai 20. heinäkuuta 2013

Ufopersikoita.


Mää ja mukulat ollaan ihastuttu ufopersikoihin, eli paraguayoihin. Jopa ässä, jolle tarttee aina kuaria kaikki, omenat ja uuret perunat ja kaikki, hotkii ne kuarimati. Pestä tiätysti täytyy hyvin.


Mää muistan ko oon ensimmäisen kerran syäny pitsaa, samoin myähemmin kebabbia. Toivon, että ufopersikoista tullee joskus samanlainen vähän arkinenki juttu jota syäresä muistelee ensikohtaamista: Miäs otti ekkaa kertaa molemmat mukulat mukkaans yäkyllään mummolaan ja mää ostin ouron näkösen herelmän kaupasta herkutellakseni sit kerranki ihan yksin kotona. Ko herelmää maistoin, ni harmitti heti, että olin ostanu vaan yhren.

8 kommenttia:

 1. Tuota pitää kyllä maistaa, näyttää niin erikoiselta.

  VastaaPoista
 2. En oo ikinä tollaseen törmännykkään. Mut kyl mäkin voisin ufon kai syödä...

  VastaaPoista
 3. Anonyymi20.7.13

  Ostin pari ufopersikkaa viime viikolla maistiaisiksi. Hyviltä maistuivat, piti ostaa lisää.

  Ilona

  VastaaPoista
 4. Oo, ufopersikoita! :D Nevehööd mutta korjaan pian tämän ongelman! Kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 5. Mesis21.7.13

  En oo koskaan nähnykkään, saati maistanut. Ei kuulu lähikaupan valikoimiin. Jos joskus nään, niin ostan.

  VastaaPoista
 6. Enpä ole minäkään tuon näköisiä nähny, johtuu varmaan siitä, et on enimmäkseen tullut tehtyä ostokset kylän S-Marketista :)

  VastaaPoista
 7. Mahtaako ne osata kaupassa antaa, jos pyydän niitä hyviä ufopersikoita? Täytyy painaa ulkonäkö mieleen, oikea nimi oli niin vaikea :D

  VastaaPoista
 8. Sanottiinkohan sitä jossain donitsipersikaks? Rakkaalla lapsella on monta nimee... Kyllä myyjä varmaan tiätää jos pyytää vaikka litteitä persikoita. Tiätty siinä on se vaara, että saa takahuaneesta littiin menneet persikat.

  VastaaPoista