tiistai 16. heinäkuuta 2013

Kookosjauhe.


Pakko mainostaa teille kookosjauhetta. Kaikilla kookosta rakastavilla tarttis olla aina tota saatavilla. Siittä voi tehrä kookosmaitoo, mut mää käytän sitä pirtelöihin, leivontaan, jätskiin ja tiäs mihin. Kuvasa on mansikoita kookoskermavaahrolla. Kookoskermahan ei vaahrotu, mut ko tota jauhetta ripottellee tavallisen kermavaahron joukkoon, ni johan viä kiälen mennesäns.

13 kommenttia:

 1. Mä tykkään kookoksesta, en oo tollasta jauhetta nähny, hiutaleita vaan. Niitä oon käyttänyt leivonnassa.

  VastaaPoista
 2. Mää en sit taas oikeen välitä kookoshiutaleista. Niistä ei saa tarpeeks irti sitä kookoksen makua. Eikä niitä saa irti hampaankoloista. :-D

  VastaaPoista
 3. varmasti toi on ihan hyvää,mutta kookosta en suuhuni laita, on vaan jotenkin niin erikoista, kunnon paksu kerma on aina kermaa, maistuu makialta ja tarttuu lantioon:)))

  VastaaPoista
 4. Kookos on varmaan vähä samanlainen ko esimerkiks homejuusto. Usseimmat joko inhoo tai rakastaa sitä, harvemmat siltä väliltä. :-)

  VastaaPoista
 5. ♥ kiitos ihanasta ja makoista vinkistä! Kookosmaito on hyvää ruuanlaitossa.

  VastaaPoista
 6. Toi onkin varmaan hyvää!
  Vaan mielettömän ihanaa tavaraa noissa restaurantapäivien kuvissa. Huh :D

  VastaaPoista
 7. Nyt saa kaupasta sellaista sokeria, millä pitäisi pystyä tekemään jätskiä ilman konetta. En ole vielä päässyt kokeilemaan, kun meillä on pakastin täynnä sitä poprillia, mutta sitten kun on tilaa niin kookosjäätelöhän olisi varmaan mitä mainiointa. Meillä kun ei muut tykkää kookoksesta niin saan sitten syödä kaiken itse :D

  VastaaPoista
 8. Piti oikeen googlettaa. Onks kysymys glugoosisiirapista? Mun on tehny miäli jätskikonetta, mut siinä olis taas tavaraa kappiin. Sitä siirappia vois kokkeilla joskus. :-)

  VastaaPoista
 9. *kuolaa* kookosjauhetta, nam!

  VastaaPoista
 10. Juu. Sitä se on, eikä se maksanut Prismassa kun jotain reilu 3 e. Olen kattellut kirppareilla usein jätskikoneita ja ajatellut, että onkohan ne sitten kuitenkaan hyviä, kun tosi usein on sellaisia "kerran käytettyjä." Joku syy siihen kummiskin varmaan on, että miksi ne päätyy niin nopeasti kiertoon.

  VastaaPoista
 11. Juu ne jätksikoneet menee varmaan sammaan sarjaan ko voileipägrillit, popcornikonneet ja vohveliraudat. Eli niitä jotka seisoo kaapisa ja käytetään kerran vuaresa. Ei välttämättä oo vikkaa konneesa, käyttäjä ei ehkä vaan jaksa kaivaa sitä kaapista tai sitte siivota sitä käytön jälkeen. Se on harmi.

  VastaaPoista
 12. Anonyymi16.6.16

  Mistä löytyy kookosjauhetta? Ei löytynyt Prismasta ainakaan ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cittarista oon ainakin sitä ostanut. :-)

   Poista