torstai 11. heinäkuuta 2013

Lampi.


Hesarisa luki, että "pulikointi" on tulosa muatiin. Onhan niitä jo kylpypaljuja vähä sillä sun tällä pihalla. Nyt ehrottelevat ihmisille savusauna - uima-allas -yhristelmiä. Määki haluaisin meille kunnon pihasaunan, lampi meillä jo on. Luannollinen vastine uima-altaalle.


Se on kyl tosi kätevä. Siältä saa vetet puutarhan kasteluun, virkistystä kuumana päivänä ja saunoesa, äSsällä riittää puuhaa sammakonpoikien kans (jos vaan jaksan vahtia sitä) ja läähättävä kissaki pääsee kuumuuresta. Sillon tällön sinne tullee viarailulle vesilintuja. Kauniita surenkorentoja siinä rannoilla piisaa. Ja mikä parasta, siinä ei oo kaloja. Mää en nääs muuten uskaltais sinne pulahtaa. Niin että molskis ja loiskis vaan!


4 kommenttia:

 1. vähänkö oon kade..siis muistan lapsuudessani miten kiva oli kaverin luona yötsytellä kun heilläkii oli justiinsa tollanen samanlainen..tahtoo myös!

  VastaaPoista
 2. Mesis12.7.13

  Hieno lampi teillä siellä. Itse lähellä jokirantaa asuneena kaipaan kyllä vettä. Onneksi nyt asun sellaisessa paikassa, että järvi näkyy ikkunasta.
  Kivat kuvat sammakonpoikasten pyydystelijästä ja kissasta uimassa.
  Joko kisu on tottunut uintiin? :D

  VastaaPoista
 3. Määki oon jokirannasta kotosin ja jokee kaipaisin tännekkin. Onneks lampi korvaa vähän.
  Kissa ei oo tainnu tottua, ei se oo uinu ko ehkä 4 kertaa. Nyt ei oo ollu niin kuumakaan, että se olis tarttenu helpotusta. Mut jos tästä taas tulee helteet, ni täytyy harkita sen uittamista. Jälkeenpäin se aina on näyttäny tyytyväiseltä. :-)

  VastaaPoista
 4. Onpa siellä varsinainen uimamestarikatti!

  VastaaPoista