maanantai 1. heinäkuuta 2013

Vastauksia.

Liisax Kamarin nurkasta pisti haasteen. Haasteen säännöisä luki, että saa huijata ja muuttaa haasteen miäleiseksens. Niinpä muutin sen semmoseks, että vastaan vaan Liisan kysymyksiin. Ha haa!

1. Paras, kaunein, ihanin, onnistunein tuunaukses?
Ensimmäisenä tullee miäleen syämähuane, eiks se tavallaan oo tuunattu? Ainaka se ei oo yhtään samanlainen ko sillon ko muutettiin tänne. Ja mää tykkään siittä kauheesti.


2. Se kaikkein kamalin ja epäonnistunein tuunaukses?
Ne ei jää niin pitkäikäsiks, että jäisivät miäleen. Kuvasa on "puutarha"housut jotka joskus koristelin punteista ja tein tommosen pöljän taskun, ne lasken epäonnistuneiks. Ne lähtee nyt kirppikselle, jos istuisivat paremmin jonkulle muulle. Näyttävät paremmalta kuvasa ko luannosa.


3. Minkä väriseks maalaisit talos, jos ihan itte saisit valita?
Tää on hyvä tämmäsenä, mut jos rappauksen vaihtais lauroiks, tykkäisin varmaan semmosesta retrovihreestä tai keltamullasta.

4. Kaunein kesäkukka?
Perennoista raunioyrtti, luannonkukista rentukka tai pietaryrtti.

5. Virkkuukoukku, sukkapuikot, maalisuti vai vasara?
Sukkapuikot. Vai pitäiskö sannoo ompelukone tai hopeasepänvehkeet.

6. Mottosi?
Ei oo niinkään mottoo, mut sananlaskuja löytyy:
Minkä taakseen jättää, sen Miäs tekkee.
Ei ole kissaa karvoihin katsominen.
Happamia, sano Maija Finelin mukeista.
Kirppis on onnen äiti.
Retro porsaan kotiin ajaa.

7. Mikä on parasta uusien pottujen kans?
Maitosoosi munalla. Tosin mää kyl sanon pottaa potuks ja perunaa perunaks. Eli uuren potun kans parasta olis Koon paljas pylly joka lopultaki tekis sinne kakkan.

Äsken Koo just kakkas mun aarteelleni, Metsovaaran mattolle. Mut täsä on kuvasa sitä maitosoosia, eli valkokastiketta kuten kai kuuluis sannoo.

8. Jalkasin, pyörällä vai rullasuksilla/-luistimilla?
Jalkasin varmaan. ...sauvakävellen.

Tein iPodilleni paitaan kiinnitettävän pussin, kaikisa mun kuntoiluhousuisani kun ei oo taskuja. Nyt on hyvä huitoo sauvoilla menemään.

9. Käytkö kirppiksillä / kierrätyskeskuksisa? Mitä sieltä yleensä tarttuu mukaan?
Määhän asun niisä. Mukkaan tarttuu koko rahan erestä retroo ja joskus jopa turhaa roinaa.

10. Paras roskislöytösi? (dyykattu tai muuten vaan kaatiskuormasta pelastettu)
Oiskohan nojatualit. Viime roskisreissulla kaivoin ittelleni hianon muistikirjan. Joka kertahan siältä roskiksesta jottain löytyy.

Mukulat aarrelaatikoilla kevväällä.

Ja hei, jos teille tullee miäleen joku kysymys johon haluaisitte multa vastauksen, ni kysykää. Kysykää ihmeesä. Pöljiäki.

6 kommenttia:

 1. On teillä aika kiva talvikulkuväline. Eikö pylly jäädy?

  VastaaPoista
 2. Mukavat vastaukset, mutta kerroppa mikä siut sai innostumaan tähän retro maailmaan?

  VastaaPoista
 3. Mesis2.7.13

  Hyviä ja hauskoja vastauksia.
  Kun kerran pyysit kysymään, niin kysyn tällaista: Sinä kun tunnut olevan oikea touhuihminen ja lapset antavat oman touhukkaan lisänsä arkielämään, niin tuleeko Sinulle koskaan sellainen olotila, että nyt haluaisin olla ihan yksikseni ja rauhassa? :)

  VastaaPoista
 4. Emilie, talvella pirettiin tossa kottikärryisä lampaantaljaa. Kottikärryt otettiin käyttöön sit ko ei ollu tarpeeks lunta pulkkaan.

  Kosotäti, enpäs oo tommosta ikinä miättinykkään. Oliskos se ollu se verho joka meillä oli Miähen kans ensimmäisesä yhteisesä keittiösä. Se oli semmonen joka oli mun vauva-ajoilta säästyny. Sit ostin siihen sopivan tuukin ja sit juttu jo riistäytyki käsistä. Tartteeki esitellä se verho joskus...

  Mesis, melkein joka päivä tullee olo, että ko sais olla yksin. Nyt sainkin olla yhren yön ja päivän viikonloppuna yksin kotona kun Miäs kävi mukuloitten kans mummolasa. Ompelin ne kännykkäjutut, mut muuten vaan lojuin, oli ihanaa!

  VastaaPoista
 5. Hihii, olipas kivaa lukee vastauksia. Ja nyt täytyy tunnustaa, että tua kysymys numero 10. oli aivan täysin sun innottama! Täällä on niin kamalan huonosti tongittavia roskiksia ja se harmittaa. :(

  VastaaPoista
 6. Jee, mulle räätälöity kysymys! :-D

  VastaaPoista