tiistai 12. maaliskuuta 2013

Antennittomuus.

Meillä kerkes toimimaan telkkari pari kuukautta sen jälkeen ko muutettiin tänne. Eli ollaan oltu ilman jo kolme vuatta. Tai niinku siis antenni hajos, ei telkkari. Pari viikkoo oli vähä viarotusoireita, sen jälkeen se on ollu mukavaa. Siinä meni reilu vuasi, ennen ko tajusin että vaikkei antenni toimi, ni voin mää silti ohjelmia kattoo. Ja nyt ko katon, se ei mee liiallisuuksiin ja ohjelmien taso on paljo parempaa.

Areenasta oon imuttanu jottain Poirotteja ja sillon tällön, jos netti toimii hyvin, kattelen Areenasta suaraan dokumentin tai muuta sellasta. Tosa syksyllä keksein että kirjastosta voi lainata leffoja. Pyykkejäki on huamattavasti mukavampaa lajitella ko on samalla jotain katteltavvaa.

Kyl täsä kattotaan telkkaria ihan tarpeeks vaikkei meillä ookkaan kymmentä kanavaa sualtamasa puppua. Tosin nyt oon taas viikon verran lukenu kirjaa, se on paljo rennompaa illanviätettä. Suasittelen kaikille antennin hajottamista.

Ei täsä antenneja tartteta.

4 kommenttia:

 1. Meillä on mökillä telkkarittomuutta:)
  - ollu siitä asti ku valtakunta meni digiaikaan. Paljon on rennompaa oleilu, ku ei tarvii kytätä kelloo, että koska mikäki ohjelma tulee.

  VastaaPoista
 2. Meilläkin ollaan oltu ilman telkkaria yli kolme vuotta. Edes teini ei ole sitä kertaakaan kaipaillut.

  VastaaPoista
 3. Multa pääsi ääneen parahdus "Ei" siinä vaiheessa kun luin, että suosittelet antennin hajoittamista :D

  VastaaPoista
 4. Meillä menee iloisesti kuudes vuosi ilman töllöä. Tuli muutto, remontti ja digiuudistus samaan aikaan, jätettiin silloin tv pois ku ajateltiin ett ehtis tekemään enemmän remppaa. Eikä sitä enää ees kaipaa. Areenalta tulee katsottua paljon dokkareita ja brittiläistä laatua. Kirjaston valikoimaan vasta tutustun . Suosittelen televisiottomuutta kaikille.

  VastaaPoista