sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Pashaa palmusunnuntaille.

Tällä ihanan idyllisellä pashakuvalla toivotan kaikille hyvvää palmusunnuntaita!


Ja jos te haluatte tiätää, miten näin ihana herkku saaraan aikaseks, mää kerron teille: Sillä aikaa ko yksvuatias tyhjentää kaappeja, sotke pashan ainekset sekasin. Ko mukula on saanu kaiken lattialle, kaara tavaroille pashamönjää. Anna mukulan levittää mönjää pikku kätösilläns.


Sen jälkeen ko oot malttamattomana polttanu sormes keitettyyn harsoon, laita harso paremman puutteesa raastinrautaan ja lusikoi jäljellä oleva mönjä sinne. Nosta jääkaappiin valumaan. Kaikkeen tähän mennee aikaa 11 minuuttia. Tee hittaammin jos haluat vähemmän sotkua.


Illalla, ko oot taas malttamaton, ota pasha jääkaapista ja kummoo se liian aikasin. Saat kauniin vetelän pashan. Ohjeet aineksiin löytyy ruakaohjesivulta.

8 kommenttia:

  1. Mää taidan ajatella liikaa sitä Mattia, koska sun pasha näyttää aivan selvästi lentomäeltä :D Mää olen monta vuotta kytännyt pashamuottia kirpparilta ja nyt kyllä testaan raastinraudan. Se yksivuotias apulainen meiltä kyllä puuttuu :)

    VastaaPoista
  2. Voi Maija, tää on paras pasha ohje, minkä oon ikinä nähny:))))
    Toi raastinrautahan on mainio keksintö, muute suodatinpussit korvaa hyvin tuon harson, vältyt näin sormien palamiselta:))

    VastaaPoista
  3. Anonyymi24.3.13

    Tää on ehdottoman persoonallisin pasha ja kaikista hauskin ohje! Kiitos ja hyvää palmusunnuntaita!

    VastaaPoista
  4. Hyvin käytännönläheiset ohjeet.:-) Hyvää palmusunnuntaita!:-)

    VastaaPoista
  5. Tätä tarttis kokeilla, mutta...
    - mistäs mä taion sen yksvuatiaan mukulan tähän :D

    VastaaPoista
  6. :D Makuhan se tärkein, eikö?

    VastaaPoista
  7. Juu, maku on tärkein. Ja hyvvää tosta tuli. :-)

    VastaaPoista
  8. Hienosti vasemmalle kallistunut ja ruohot taas oikeelle. Varrmasti hyvvää!

    VastaaPoista