sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Suklaata!


Karpatesahan perinteisesti herkutellaan vähintään 70% suklaalla. Tosin mää olin tykästyny siihen jo ennen karppaustaki, mut nyt siittä jotenki nauttii viälä enemmän.

Lidlin tummat suklaat on erullisia ja hyviä. Maraboun Premiumit on jotenki yleellisiä. Maraboun minttua jo ylistinki. Nyt voin ylistää Maraboun varelmaa, se on melkeinpä parempaa ko Lidlin vastaava. Pari vuatta sitten tykkäsin merisuala-pekaanipähkinäsuklaasta ja pistaasipähkinäsuklaasta, harmittaa ko niitä ei ennää saa Suamesta. Vasemmalla ylhäällä on levy, jossa lukkee stevia. Se on varmaan parasta suklaata jota oon ikinä syäny, hinta vaan on ihan törkee. Mun kaapistani puuttuu Fazer. Mää kyl ihmettelen, eiks ne ossaa tehrä kunnollista tummaa suklaata, vai misä se niitten vastaava tuate viipyy?

Ko mukulat nukkuu, mää mässäilen iltapalani ja vetäsen päälle palan suklaata ja pualen litraa teetä. Nam nam, iltaa orotellesa.

7 kommenttia:

 1. Juu ja eikös se tumma suklaa oo hyväksi sydämellikin:))

  VastaaPoista
 2. Tumma suklaa on hyvää! :) Mä tykkään tuosta minttusuklaasta.

  VastaaPoista
 3. Sanos muuta, fazer tekee suklaitaan "suomalaiseen" makuun, vajaa 50% kaakaota ja samanverran sokeria ;) Aivan liian makeita karppaajalle.

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkeistä. :)

  Mä opettelen syömään tota tummaa suklaata - vaikken karppaakaan - ja kun meen kohta Lidliin niin ehkä annan sille taas tilaisuuden.
  (Töissä on niin tylsää yleensä että syön vaikka perunankuoria...).

  VastaaPoista
 5. Maija, ei tämmösiä postauksia saa laittaa, kuin kauppojen aukioloaikana :D Tai sää olet tietysti ajatellut, että kaikki osaa ostaa kauppaan mennessään, ettei tartte tehdä uutta reissua suklaan takia :D

  VastaaPoista
 6. Meilläki syyään tummaa suklaata :)! Hyvää on, eikä sitä voi syyä liikaa kerralla;). Mulla ei kärsis kyllä olla noin montaa levyä kerralla kaapissa;)....

  VastaaPoista
 7. Tumma suklaa on hyvää!Ja ainakin voi ajatella, et se tekee hyvää, et voi syödä paremmalla omalla tunnolla :)

  VastaaPoista