sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Googlella tänne.

Oon täsä ruvennu seurailemmaan, että millä hakusanoilla tänne on ihmisiä päätyny. Täsä on listaa niistä sanoista jotka mua huvittaa:

possu
kainalokarvat
siivottomia koteja ja paikkoja
ihanalta n‘ytt‘‘ t‘ss‘ ja
kakkaavat housuunsa
anopinlahja
harrastan tirkistelyä
kukkahattutäti blogi
lastentauti poks
arkunteko ohjeet
mun anoppi
ampiainen piretty

Ja koska jotkut raukat tullee tänne hakusanalla "pönttöuunin asennus", niin laitetaan sitten kuvia siittä pönttöuunin asennuksesta. Ettei tartte turhaan tulla.

Lattian alta löyty liian piäni muurinpeti, piti tehrä isompi.
Muurin syrän ja poskikanavat.
Ylhäältä. Styroksin päälle tuli 8cm betonivalu ja sitte villaa ja tiiliskivet.
Sit kuivattiin.

6 kommenttia:

 1. Ollaan juuri lämmittämässä pönttöuunia - yli 60 vuotta vanhaa.:-) Pönttöuuni on erinomainen lämmönlähde.:-)

  VastaaPoista
 2. Pönttöuuni, paras uuni, olkkarissa 50 vuotias pönttis ja pelaa ko uusi.

  VastaaPoista
 3. Kyllä se, joka on etsinyt kukkahattutätiä, on ollut aivan väärässä blogissa. Paitsi jos se ei etsinyt luonteenpiirteenä vaan ihan kirjaimellisesti tätiä, jolla on kukka hatussa :D

  VastaaPoista
 4. Määhän olin kirjaimellisesti täti, jolla on kukka hatusa siinä postauksesa jossa ilmotin olevani täti. Toivottavasti se ihminen ettiki just semmosta. Mut mää en voi olla ihmettelemäti, että mitä on liikkunu semmosen ihmisen miälesä joka on kirjottanu googleen "ampiainen piretty". Ja miten mun blogiin pääsee sanoilla "arkunteko ohjeet"?

  Meijän pönttöuuni on ostettu käytettynä. Tai siis ne pellit. Tiilet oli tiätysti uusia. Kyl se vaan on niin kätevä! Miäski taputtellee sitä melkein joka päivä ja hokkee, että on se vaan mukava. :-)

  VastaaPoista
 5. Mää kerran ihmettelin, että hakusanana oli Missoni Home ja mää tiesin takuuvarmalla, että en varmaan ole semmoisista puhunut. Uteliaisuuttani kokeilin, että mistä se tulee. Google ottaa noista toisten blogien mainoksistakin otsikot. Se voi olla, että jollain on ollut vaikka arkku sana otsikossa ja sitten sulla on ohje, koska on ruokaohjeita ja google tekee niistä yhteisen koosteen :)

  VastaaPoista
 6. Niinpä tiätysti! No, tulleepahan laajemmin hakuun munki plogi...

  VastaaPoista