perjantai 22. maaliskuuta 2013

Kuiva kevät.

Lisäiskös jotenki ilmankosteutta?
Mulla on käret on korppuna pakkasesta. Illalla paahretaan pönttöuunia ettei kämppä jäätyis yällä ja päivällä posottaa aurinko ikkunoista, koko ajan on hiki pääsä. Tars muistaa juara tarpeeks.

Lähretään tännään äSsän kans pitkästä aikaa uimahalliin. Siälä on märkää ja saa palella sillä aikaa ko mukula pluttaa. Mukula on tyytyväinen ja mää oon tyytyväinen. Polskis ja loiskis!

7 kommenttia:

 1. Eilen huomattiin sama, kun käytiin lämmittämässä pönttöuunia - aurinko lämmittää päivisin taloa ja pitkän talvitauon jälkeen joulukaktukselle joutuu taas lisäämään joka kerta vettä, kun kasvi on ikkunan ääressä auringonpaisteessa. :)

  VastaaPoista
 2. Sama täällä; öisin on jäässä ja päivällä hiki hatussa :) Sää olet oikein pukeutunut uimahallia varten :D

  VastaaPoista
 3. Mesis22.3.13

  Hieno uima-asu =D

  Niin, kyllä päivällä aurinko lämmittää ihanasti. Täällä kerrostalossa on niin kuiva ilma, että iho ihan kuivuu. Huomasin sen tänään, kun käänsin mustat farkkuni nurin päin. Olivat sisältä vähän valkoisenvoittoiset =D. Vähän niin kuin vehnäjauhoa olisi laitettu. Vajaa viikko sitten ne juuri pesin.

  VastaaPoista
 4. Mukavia loiskauksia, siulla on tosi upee uima-asu.:))

  VastaaPoista
 5. Anonyymi22.3.13

  Jos on huono päivä, niin tämän blogin myötä kyllä piristyy. En löydä hakemallakaan valitusta. Aina huumorimielellä ja pilke silmäkulmassa kirjoitettu. Suloiset tytöt ja voi,niin ihana kisu sulla.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi23.3.13

  IHANA ARIEL-merenneito !!!!

  VastaaPoista
 7. Oltiinki muuten koko perhe uimahallisa sitte illalla. Koo tykkäs tiätysti kauheesti. Ensin kyl vähä pelotti, ko ei oo ennen ollu.

  VastaaPoista