maanantai 11. maaliskuuta 2013

Viaraita hajuja.

Kaikki, jotka on joskus ostanu jottain tekstiilejä kirppikseltä, on varmaan kiinnittäny huamioo viaraaseen hajjuun. Ei ne hajut onneks yleens mittään pahoja oo, mut ei ne kuitenka haise omalta. Joskus se haju on niin tiukasa, ettei lähre ees pesusa. Ussein mua on ärsyttäny lastenvaatteet jotka on pesty niin voimakkaan hajusella pesuaineella, että sen sijjaan, että se haju lähtis pois pesukonneesa, se tartuttaa sen löyhkäns kaikkeen muuhunki pyykkiin. Joskus tavarat vaan haisee muitten huusholleilta. Joka talosa ko on oma ominaishajuns.

Tää tuli nyt miäleen, ko oon täsä jokusen yän nukkunu jonkun muun hajusisa pussilakanoisa. Tottakai oon ne pessy, mut niisä on niin tiukasa jonkun puisen liinavaatekaapin haju, ettei se pyykisä lähteny. Ei se oo paha haju, ihan mukava oikeestaan, mut ei tunnu omalta. Joka ilta miätin, että mimmonenkohan se niitten pussilakanoitten entinen omistaja on ollu.

Onkohan se ollu tommonen?
Tai tommonen?
No, nyt niisä kumminki pyärii ton näköstä väkkee.

11 kommenttia:

 1. Mesis11.3.13

  Joo, tuo on kyllä totta, että joka huushollissa on oma ominaishajunsa. -Ja omaan hajuun tottuu niin ettei sitä edes haista. Joskus olenkin miettinyt, että miltähän vieraiden mielestä meillä haisee. No, toivottavasti ei pahalta.
  Ihanat kuvat laitoit :)

  VastaaPoista
 2. Mainiot kuvat!:-) Mun mummolla oli ihana tuoksu vaatekaapissaan, mummon puhtaat tekstiilit eivät tuoksuneet pesuaineelle - ehkä tuoksu tuli vanhan kerrostalon puukaapista.:-)

  VastaaPoista
 3. Mulla tulee aina silloin tällöin sellanen haju nokkaan, ku oli meidän mummulassa liinavaatteissa. Se ei ollu paha vaan mielenkiintoinen ja joskus sit kysyin, että mikä se halu on...
  - koimyrkky, naftaliini... vastas mummu :)

  VastaaPoista
 4. Niinpä, ne hajut. Mä kans en tykkää yhtään ku kirppis vaatteet haisee kamalalle pesuaineiden löyhkälle. Eikä se haju tosiaan tunnu lähtevän pesussa vaan just leviää muihin pyykkeihin. Usein vanhoilta ihmisiltä tulevat kankaat on pestyihin Ja mankeloitu nätisti. Kerran tosin ostin sellasen lakanan ett siitä ei paha haju lähteny vielä toisessakaan pesussa.

  VastaaPoista
 5. tuttu tunne! nuo kuvat oli päivän piristys :)

  VastaaPoista
 6. Mahtavat kuvat :D

  VastaaPoista
 7. Kipaseppa mun blogissa kattomassa, oisko siellä jotain sua kiinnostavaa...

  VastaaPoista
 8. ME TOSIAAN VOITETTIIN! Wohoo! Jee, Pena! Ja kiitos Oi mutsi mutsi! Mää sain uuret saappaat! Kyl nyt onni potki!

  Tähän hajuasiaan viälä lissään, että parhaan hajuset petivaatteet löytyy mun lapsuurenkodista. Siälä ne haisee siltä puiselta kaapilta jossa niitä säilytettään. Se on se lapsuuren öinen haju. :-)

  VastaaPoista
 9. Hihittelen noille kuvillesi,mainioita ovat.

  Joskus noita toisteb hajuja on tosi vaikea häätää.

  VastaaPoista
 10. sää se saat aina nauraan! oikei pelästyin tota mummo-kuvaa :D mut se oli naurun sekane pelästys :)

  VastaaPoista