tiistai 5. maaliskuuta 2013

Kotikulmilla.

Lauantaina oli aikamoinen myrsky. Ainaki Loimaalla. Ennen lauantaita mää oon viimeks käyny siälä marraskuusa. Sillon ko ei ollu viälä mukuloita, ni sinne piti päästä vähintään joka toinen viikonloppu. Mites tää on tämmäseks mennykki?

No juu, oli siis lumimyrsky. Lährettiin miähen kans kävelylle. Ko oli kunnolla vaatetta päällä ja mukulat mamman ja pappan hoivisa, ni se oli tosi mukavaa. Käytiin mun vanhalla koululla jota kävin onnellisena kuus vuatta. Takasin tullesa paleli naama.

Koulu ja jäinen piha.
Toi oli mun "unelmatalo" sillon ko olin piäni. Ja vähä isompanaki.
Tosta mää oon 25 vuatta sitte potkinu potkukelkalla kouluun. Ja nyt törötin tyhmän näkösenä.

6 kommenttia:

 1. On se kyllä kummallista, ko ennen tuli munki käytyä kotopuales harvase viikonloppu ja nykyään käyn kerran vuateen. Ne on nää blogit, puhelimet, naamakirjat sun muut...
  - vaihdetaan kuulumiset näillä eikä kasvotusten.
  Kivat on sun muistelot :)

  VastaaPoista
 2. Onpa keli ollut siellä ja liukas piha koululla. Näin vanhana en enää tiedäkään missä mun kotopuoli on :O, seköhän se missä lapsena elin. Noin 4 vuotta sitten käytiin siellä, oli tosi nostalgista.

  VastaaPoista
 3. Olipa hauska löytä tää sun blogi! Sulla on hyvä asenne. Pakko jäädä seuraamaan :) Vaikken taida savolaisena ihan kaikkea ymmärtääkään :D kattelen sitten kuvat vaan, jos menee vaikeaksi.

  VastaaPoista
 4. Sun unelmatalo kyllä näyttää hyvältä :) Mää visioin sinne tuvan ikkunalaudoille kasvamaan valkoiset pelargoniat. Ja sää varmaan jonkun toisen väriset :D

  VastaaPoista
 5. Tervetuloo Mammukalle! Ja Annelle kans! Nyt on jo sen verran lukioita, että olis arvonnan aika. Ko vaan sais aikaseks...

  Mää laittaisin kirkkaanpunasia pelakuita. :-)

  VastaaPoista
 6. "Olen unessa useasti, sinun kaduillas koulutie. Kotiportilta kouluun asti, minun askeleeni vie..." On teillä ollu varmasti huippu kävelylenkki, myrskyssä on vähän jännääki tepastella :)!

  VastaaPoista