torstai 21. maaliskuuta 2013

Kuvittelua.

Jostain kumman syystä tullee kavereitten kans aika harvoin puhheeks miälikuvitus. Mää oon pitäny sitä jotenki nolona juttuna että mää kuvittelen kaikenlaista. Mut mitäs nolloo siinä sit muka on? Melkein joka kerta ko ajan autolla, mää soitan bändissä tai tanssin niin hianosti että ihmisillä loksahtaa suu auki.

Hyvänä esimerkkinä voiraan pittää vaikka AC/DCn biisiä Its a long way to the top if you wanna rock and roll:


Ko se soi auton ratiosta, mää laitan bändin pystyyn. Mää soitan kitaraa ja laulan. Kääkkä ja Tankki soittaa haitarilla biisin säkkipillikohrat (kuullostaa paljo paremmalta haitarilla, kuvitelkaas vaan), Miäs saa soittaa bassoo ja Paapoo rumpuja. Yleisön joukkoon on ihan sattumalta taas eksyny joku mun menneisyyrestä, joku semmonen josta mää en oo kauheesti tykänny. Se on sitte ihan kateuresta vihree ja ällistyny ko mää laulan niin hyvin.

Ai mitä ihanaa itsetunnon kohotusta! Mullahan on oikeesti kaks vasenta jalkaa ja nuattikorvaa yhtä paljo ko kastemarolla. Kai teki kuvittelette?

8 kommenttia:

 1. Anonyymi21.3.13

  Joka päivä aamusta alan kytätä et onko jotain uutta täällä. Aivan mahtava blogi.Ihanasti kirjoitettu ja upeat kuvat.Joo kyllä mielikuvitus laukkaa täälläkin.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi21.3.13

  Kun löysin tämän blogin niin piti lukea kaikki mitä olit kirjoittanu.Aivan ihana.Tätä lisää.Kuvittelen itselleni yhtä retron kodin kun sulla.

  VastaaPoista
 3. Mahdanks mää nyt kuvitella saavani ihania kommentteja? :-D

  VastaaPoista
 4. Hyvä mielikuvitus saa elämän tuntumaan aurinkoisemmalta (joskus kyllä käy toistepäinkin). Minulla oli jo lapsena värikäs mielikuvitus eikä mielikuvitus ole onneksi kadonnut. ;) Mielikuvittelu sopii jokaiseen päivään. :)

  VastaaPoista
 5. Mesis21.3.13

  Voi sua ihanaa kuvittelijaa :)
  Yllätät joka päivä kirjoituksillasi, -siis yllätät iloisesti. Tulee hyvälle mielelle kun näitä lukee.

  VastaaPoista
 6. Oi Maija, mahtavaa :) Kumpaa sää kysyit, että kuvittelenko sitä teidän bändiä vai onko tämän suuntaisia fantasioita muuten :D

  VastaaPoista
 7. Keep on rockin'! \o/

  VastaaPoista