lauantai 2. maaliskuuta 2013

Kevät tuli.


Koska eilen oli kalenterin mukkaan ensimmäinen kevätpäivä, me avattiin huvimajakausi likkojen kans. ÄSsä on kova juamaan teetä, joten juatiin teetä ja syätiin pipparia huvimajasa. Ehrotin kyl kaakaooki, mut ei, teetä piti saara.

Koolla oli ensimmäistä kertaa elämäsäns kenkät jalasa, kumisaappaat. Kans ensimmäistä kertaa se maisto teetä, mut ei se oikeen välittäny.


Ennen Koota huvimajailtiin ympäri vuaren, mut nyt on jääny vähemmälle. On ärsyttävvää kantaa mukulaa ja sapuskoita hangen läpi, mut eiköhän se siittä sit opi kohta itte kävelemmään. Ja sillon on varmaan lumetki jo sulanu.

Johan on keväistä...

6 kommenttia:

 1. Voi vitsi kun kiva talvipiknik. Meidän huvimajassa ei oo laseja... Sinne ei siis voi jättää mitään kaluja leveelleen talveksi. Kai sieläkin kyllä piknikin vois vetästä. Mutta sama hangessa kanto ois täällä edessä.

  VastaaPoista
 2. Anteeksi, KEVÄTPIKNIK! eikä mikään talvi enää...

  VastaaPoista
 3. Mää näytin miehelle huvimajan kuvaa ja se vaan sano, että "Komia on." Sen olisi pitänyt sanoa, että "Voi rakas, pitäisikö meilläkin olla tuollainen ihana valkoinen huvimaja jonka sää saisit sitten sisustella?"

  VastaaPoista
 4. Ihana kevätretki omaan huvimajaan.
  Retkellä pitää olla aina eväät, oli retki vaikka rappusille.:))

  VastaaPoista
 5. Mää tykkäisin kans huvimajasta...
  Tosi "keväiseltä" näyttää...tuolta näyttää täälläkin.

  VastaaPoista
 6. Upea huvimaja! :)

  Retkellä tärkeintä on eväät. :)

  VastaaPoista