lauantai 30. maaliskuuta 2013

PhotoShop.

Ihan ensteks muistutan, että syrämmet arvon sitte ylihuamenna. Viälä ehtii osallistumaan. Eikä tartte olla liittyny lukijaks, sitä ko on pari jo miättiny. Mainostaakki saa jos ei usko pillaavans omia mahrollisuuksians.

Mut sit asiaan, ootte varmaan huamannukki että mää tykkään kuvankäsittelystä. Kaikki mun kuvat käy PhotoShopisa, vähinään sen verran että piänennän niitä rutkasti. Ussein kans rajaan niitä tai säärän valotusta. Kattelin tosa äsken, että mulla on Facebookisa 92 profiilikuvvaa, niistä yli 70 on selkeesti photoshopattuja. Ennen ko mää löysin rentoutumiskeinoks tän blogin, mää tein ittelleni profiilikuvia. Kai ne on samanlaista ittensä toteuttamista molemmat, bloggaus ja kuvankäsittely.

Keräsin niitten profiilikuvien joukosta omia suasikkejani. Joku niistä on tainnu jo täälä vilahtaakki joskus. Toi naama aurinkonkukasa on varmaan ihan eka jonka oon koskaan tehny.


Noi tossa alla nyt ei oo niin suasikkeja, mut oon tehny ne ko oon ollu pahalla päällä. Sen taitaa huamatakki. Ja muistan, että niitten tekeminen helpotti.


Jos ompelukone on rikki tai niskat ei kestä sukankutomista, siittä sit vaan kuvia käsittelemään! Se on rentouttavaa ja mukavaa, vink vink!

4 kommenttia:

 1. Taitavasti käsiteltyjä kuvia! :) Kissalla on näyttävät silmalasit.

  Minusta on harmi, kun Pikku Kakkosessa ei enää näytetä nukkumattia.

  VastaaPoista
 2. Mainioita kuvia, pitää miunkin jossain vaiheessa tuota harjotella.

  VastaaPoista
 3. Mesis30.3.13

  Upeita! Miten Sinä osaat? Tuo olisi kyllä hieno taito.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi31.3.13

  Upeita!! Varmasti helpottais monasti, kun vois siirtää oman naamansa johonkin...

  VastaaPoista