sunnuntai 5. tammikuuta 2014

365 kuvaa, osa 1.

Täsäpä projektia tälle vuarelle; kuva joka päivästä. Taatusti niitä tullee enemmänki, mut aattelin joka viikon sunnuntaina laittaa tänne seittemän kuvvaa, eli yhren joka päivältä. Idean otin soveltaen Sinisen siiven satuja -blogista. Toimii kivasti päiväkirjana.

Tammikuun 1. Kävin Kääkällä.

Tammikuun 2. Syätiin jätski kolmestaan Ideaparkisa.
Tammikuun 3. Kävi kivoja viaraita.

Tammikuun 4. Anoppi kävi,
mut kuvvaan näemmä ennemmin itteeni ja kissaa.

Tammikuun 5. Taas kävi kivoja viaraita.
Meijän mukulat pakottaa kaikki viaraat
lukemaan niille kirjoja, rasittavia.

8 kommenttia:

 1. Jee, siitä se lähtee! Kylläpä onkin ollut ihmistentäyteinen vuodenalotus! Ja mää on vaan siivonnu ja polttanu puita kakluunissa. :D Tänään en oo kotiovea avannu kertaakaan. Suklaakääreitä sitäkin enemmän..

  VastaaPoista
 2. Tosiaan, aika vilkasta on ollu. Huamennakin viälä tullee viaraita ja perjantaiks sovein saunomisen tänpäivästen viaraitten tykönä. Omituisen sosiaalinen olo...

  VastaaPoista
 3. Tähän on hauska, odotan lisää kuvia siun viikoistasi.

  VastaaPoista
 4. Oho, mulla ei käy ikinä vieraita. Melkeen. Johtuisko siitä etten ikinä kutsu ketään kylään :-D Tässähän saa jo sosiaaliannostuksen katsomalla sun kuvia.
  Kiva ajatus tällainen valokuvapäiväkirja.

  VastaaPoista
 5. Hyvä ihme, miten paljon kyläilyjä. Alkoi ahdistaa. :D

  VastaaPoista
 6. Mesis6.1.14

  Hieno tämä kuvaidea. Tykkään katsella. Pakko taas sanoa, että ihana kisu teillä. Sain pitää hetken sylissäni toissapäivänä saman väristä kisua <3.
  Suloiset lapsukaiset Sinulla myös.

  VastaaPoista
 7. meillä mennään nyt kautta"äiti lue minulle kirjaa..ja kun alotan lukemaan niin :ole hiljaa,älä sano mitään!" että otappa seleva ja tieppä rätinki en paremmin sano :D

  VastaaPoista
 8. ♥hauska! Niitä nupeja löytyy eri sisustusliikkeistä ja myöskin Tigersta, hinnat vaihtelee aika lailla. Joskus oon löytäny myös kirppikseltä.

  VastaaPoista